reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja jeszcze nie zmykam :p

Moze Hanti sie pojawi??

Kurde te zabawki sa rzeczywiscie fajowskie, musze sie tutaj za nimi ogladnac ::)

reklama
no to baby pouciekały...a moży by sie tak niektóre koleżanki odewały np. Kredzia i Mania, albi Ania.g lub KLaudia (choc dziewczyny miały chyba do Zakopca pojechac) no i Aga. R cos się po urolpie długo juz nie pokazuje...no i jescze tylko sprawdze kiedy była tu ostatnio Hanti...też chyba coś nas zanedbuje

zapomniała się wczesniej pochwalic bo miałam dzis niezłego farta...kolega nadzoruje sprzedaż coca-coli w tesco i ostatnio jego pracownik wylał colę na ubrania marki cherokee --strat na 3000 ---cola oczywiscie pokryła straty a ubrania trafiły do kolegi...który sie oczywiscie ze mną podzielił . i tak mam dla siebie7 bluzek, spodnie i tunikę lnianą, dla tesciowej i mamy po 5 bluzek a dla siostry 8 bluzek. sa to sportowe bluzeczki i nawet nie są bardzo zabrudzone wiec po praniu na pewno bedą jak nowe :)

Aniu ale fajnie :D :laugh: ;D
Ta firma naprawdę nei jest głupia. Maja fajne jakościowo ciuchy. Tutaj w Tesco tez jest cherokee i ALek ma troche ich ciuszków.
Jakie tomiłe jak cos niespodziewanie przyjdzie nie?

No właśnie Mani juz dawno nei było a Aga pojawiała sie już nawet na zwierzakach pisała :)
Kredzia pewnei nadrabia zaległości z Artkiem :p, a Ania.g z Klaudia wczasują się w Zakopcu.
No ale, że Hanti nie ma.... ::)

dokładnie...i w sumie najmilsze to to ze on pomyśla ze te ubrania moga mi się przydac i podzielił się ze mna a nie z jakąs inną koleżanką :) i sam zaproponował zby brała też cischy dla mamy , teściowej i siostry ...
z Klaudią i Anią tak myślałam...a Aga wiem ze się pojawiła...ale potem zniknęłą :(

tak, ale bardzo rzadko :( ostatnio jak grałam to Kubus też chciał grac i efekt był taki ze musiała przestac bo poprzecznego fletu nie dam mu do zabawy...gram mu za to na flecie prostym a ze do niego jest juz przyzwyczajony i nie jest taką atrakcją to moge pograc dłużej niz 5 minut :laugh: ;)

reklama
Fajnie :) :) :)
My Alkowi na gitarce gramy, cześciej Slawek niz ja, bo ja gorzej umiem ::). Dzieci lubia takie granie myslę, zawsze to jakieś nowe doznania ;) No i kto wie, zmysl muzyczny sie rozwija... a nóz coś z tego bedzie? nawet choćby nie, to i tak dobrze dziecku grac, bądź puszczać coś fajnego.

Do góry