reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
ouuu Asiulec :)

ja szukam fajnej zabawki dla Julki na roczek...
dzisiaj u znajomych Julka super bawiła się zabawkami ich córeczki, chyba coś jej wyborę na allegro bo to moje dziecię jest wyjątkowo niedozabawkowane   :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Daria ostatnio jest na etapie muzycznym, uwielbia wszystko co wydaje jakieś dzwięki, a szczególnie jakieś pioseneczki, dostała na roczek m.in słonika Fisher price i bardzo lubi się nim bawic polecam

reklama
Joaska pisze:
Melll pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:

czesc Edyciulcu hehe, mam zlawiadomosc, nie damy rady odwiedzic trojmiasto.......:( niestety..........moze innym razem sie uda!!!!

hehehhe
Asia  chce wszystkie forumowiczki zachaczyc w czasie wakacji
a kiedy się w strone małopolski wybierasz ???

uwzglednie to w swoich planach heheh

narazie planowany jest grill u Niani i moze jeszcze jedno spotkanko z mamai w wawce?????
wrazie co czekam na smski

dobra zmykam jeszcze na piweczko i lulu!!!!
jutro wyjazd punkt 7!!!!

No to Asia szaleje na całego z tymi spotkaniami ;D :D :laugh:
nie dośc że tak aktywna na bb to jeszcze towarzysko się udziela ;D :D ::)

Joaska pisze:
Melll pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:

czesc Edyciulcu hehe, mam zlawiadomosc, nie damy rady odwiedzic trojmiasto.......:( niestety..........moze innym razem sie uda!!!!

hehehhe

narazie planowany jest grill u Niani i moze jeszcze jedno spotkanko z mamai w wawce?????

jutro wyjazd punkt 7!!!!

ualalla
widzę, że Joasia poszła na całość hihihihihii

zdążyła poznać przed wrześniem jakieś 3/4 babyboomowego grona hihihihihi

hi hi hi no to ja należę to nielicznego grona osób bardzo tajem,niczych, bo nikt z BB mnie jeszcze nie zna osobiście ;D :D :laugh: i pewnie nie pozna do września ::) ::) :p

e_mama pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:

hehehhe

jutro wyjazd punkt 7!!!!

ualalla
widzę, że Joasia poszła na całość hihihihihii

zdążyła poznać przed wrześniem jakieś 3/4 babyboomowego grona hihihihihi

ta.......... a we wrześniu będzie znudzna bo już pozna wszystkie najciekawsze opowieści z życia każdej  ;)

DASARIA pisze:
Daria ostatnio jest na etapie muzycznym, uwielbia wszystko co wydaje jakieś dzwięki, a szczególnie jakieś pioseneczki, dostała na roczek m.in słonika Fisher price i bardzo lubi się nim bawic polecam

słoń mówisz, zaraz oblukam na allegro co to ?:):)
dzięki !:):)

Julka była zafascynowana żyrafką fisher price (mamy pożyczoną na miesiąc hihi), stolikiem takim wielofunkcyjnym od chicco i telefonami fisher price...
no ale wszystkiego jej nie kupię :):)
nie wiem dlaczego, ale jak daję Julce takie zwykłe kubeczki to tylko nimi uderza jeden o drugi a np. nie wkłada jeden do drugiego, tak samo nie interesuje jej budowanie z nich wieży, natomiast do tej żyrafy fisher price od razu załapała, że trzeba wrzucać klocki do środka i fajnie się nią bawiła...

e_mama pisze:
DASARIA pisze:

Julka była zafascynowana żyrafką fisher price (mamy pożyczoną na miesiąc hihi), stolikiem takim wielofunkcyjnym od chicco i telefonami fisher price...
nie wiem dlaczego, ale jak daję Julce takie zwykłe kubeczki to tylko nimi uderza jeden o drugi a np. nie wkłada jeden do drugiego, tak samo nie interesuje jej budowanie z nich wieży, natomiast do tej żyrafy fisher price od razu załapała, że trzeba wrzucać klocki do środka i fajnie się nią bawiła...

daj linka Edytko jak znajdziesz na allegro

moje dziecko też musi miec zmiane zabawek - wszystkie jej sie juz znudziły :p

Melll pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:

daj linka Edytko jak znajdziesz na allegro

moje dziecko też musi miec zmiane zabawek - wszystkie jej sie juz znudziły  :p

to jest żyrafa, którą mamy pożyczoną- super zabawka http://www.allegro.pl/item113198727_zyrafa_pelna_klockow_fisher_price_od_ss.html

komórka
   http://www.allegro.pl/item112449063_nowosc_fisher_price_uczona_sluchaweczka_nowa.html

wielofunkcyjny stolik chicco http://www.allegro.pl/item113883663_grajacy_stolik_edukacyjny_chicco_modo_okazja_.html
to to jest normalnie wypas....

reklama
Do góry