reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
a i jeszcze jedno gdzieś zgubiłam dwa kilo, znając życie to nie bawem się znajdą, ale jakby co to nie tęsknie za nimi  ;D ;D

to pewnie przez te 3 mielone dobrze doprawione  :p :p :p :p :p :p

czemu mnie nie spotykają takie niespodzianki hihihi
po tym dzisiejszym pifku pewnie jutro na wadze będzie znowu 2 kg na plusie.. ech

reklama
właśnie przeglądam różne fotki o urządzaniu wnętrz i zgupłam do kwadratu, chyba będziemy musieli jeszcze jeden dom wybudowac, na tym nauczymy się co i jak a przy następnym będziemy już wszystko wiedziec  ;D :D

e_mama pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
a i jeszcze jedno gdzieś zgubiłam dwa kilo, znając życie to nie bawem się znajdą, ale jakby co to nie tęsknie za nimi  ;D ;D

to pewnie przez te 3 mielone dobrze doprawione  :p :p :p :p :p :p

czemu mnie nie spotykają takie niespodzianki hihihi
po tym dzisiejszym pifku pewnie jutro na wadze będzie znowu 2 kg na plusie.. ech

no to się nie waż, po co się dołowac ;D :D :laugh: :D ;D
ja teraz codziennie będę robiła brzuszki (te oszukane) i za tydzień się zważę, zobacxzymy jaki bedzie efekt ::) :p ;D :laugh:

A właśnie Edzia miałam się już dawno Ciebie zapytac: co masz na podłodze?? panele?? dechy?? na filmiku z Julką było je widac, a bardzo mi się podobają i takie chciałabym miec w salonie
jaki masz kolor?? jaka firma?? jaka cena?? ;D

DASARIA pisze:
właśnie przeglądam różne fotki o urządzaniu wnętrz i zgupłam do kwadratu, chyba będziemy musieli jeszcze jeden dom wybudowac, na tym nauczymy się co i jak a przy następnym będziemy już wszystko wiedziec  ;D :D

ja mam podobnie z naszym mieszkaniem... na samym początku wszystko mi się podobało i wszystko było ok, ale z upływem czasu widzę pewne mankamenty i chciałoby się pozmieniać to i owo... oczywiście wszystko można przerobić tylko skąd na to wziąć kasę i jaki miałoby sens pruć ściany po 1,5 roku mieszkania... męczy nas np. wanna bo ani ja ani łosiek nie lubimy się długo moczyć i chcielibyśmy sobie zmienić na kabinę prysznicową, ale to bez sensu pakować od nowa kasę w coś co jest już zrobione...

DASARIA pisze:
A właśnie Edzia miałam się już dawno Ciebie zapytac: co masz na podłodze?? panele?? dechy?? na filmiku z Julką było je widac, a bardzo mi się podobają i takie chciałabym miec w salonie
jaki masz kolor?? jaka firma?? jaka cena??  ;D

hihihi
panele
wiparquet nature sosna woskowana, 106 zł brutto za karton :)
są super bo nie widać na nich mazów :)

e_mama pisze:
DASARIA pisze:

ja mam podobnie z naszym mieszkaniem... na samym początku wszystko mi się podobało i wszystko było ok, ale z upływem czasu widzę pewne mankamenty i chciałoby się pozmieniać to i owo... oczywiście wszystko można przerobić tylko skąd na to wziąć kasę i jaki miałoby sens pruć ściany po 1,5 roku mieszkania... męczy nas np. wanna bo ani ja ani łosiek nie lubimy się długo moczyć i chcielibyśmy sobie zmienić na kabinę prysznicową, ale to bez sensu pakować od nowa kasę w coś co jest już zrobione...

my kupiliśmy mieszkanie z rynku wtórnego i była tam łazienka po remoncie, oczywiście z wanną, ale szkoda nam było kasy na wielkie remonty, więc mąż zamontował zasłonkę ceretową i zaiwszke na prysznic i mamy porysznic, ale mozna czasem dokupic do wanien nakładki prysznicowe i to jest moim zdaniem super rozwiązanie bo i prysznic i wanna jest, ale w domku będzie i wanna i prysznic   ;D ;D

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
jaki masz kolor?? jaka firma?? jaka cena??  ;D

hihihi
panele
wiparquet nature sosna woskowana, 106 zł brutto za karton :)
są super bo nie widać na nich mazów :)
wielkie dzięki :-* :-*
kuźwa to co mi się podoba to zawsze ponad stówę, a salon mamy 40m2, więc trochę kasy pójdzie
trudno raz się żyje ;D ;) :)

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:

my kupiliśmy mieszkanie z rynku wtórnego i była tam łazienka po remoncie, oczywiście z wanną, ale szkoda nam było kasy na wielkie remonty, więc mąż zamontował zasłonkę ceretową i zaiwszke na prysznic i mamy porysznic, ale mozna czasem dokupic do wanien nakładki prysznicowe i to jest moim zdaniem super rozwiązanie bo i prysznic i wanna jest, ale w domku będzie i wanna i prysznic   ;D ;D

no to u nas jest prysznic wiesz taki na uchwycie na ścianie, no ale tą rurę nad wanną  i zasłonkę to bym pewnie sama musiała zamontować, albo jakiegoś majstra wezwać bo:
- po pierwsze primo mój łoś nie ma czasu na takie sprawy,
- po drugie primo nie ma narzędzi (zawsze jest taka wymówka),
- po trzecie primo on zawsze musi coś wcześniej dokończyć zanim się weźmie do tego o co go poproszę a to trwa zazwyczaj kilka dni i mi zapał do remontów w tym czasie mija... strateg cholercia  ;) :laugh:

Do góry