reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

co do złości mojego dziecka,to też występuje i czasem jest nie do zniesienia
taki to już chyba głupi wiek nachodzi nasze pociechy na fochy

ale nie chcę Was załamywać,bo najgorsze jeszcze przed nami,
taki okres WIECZNIE ZŁEGO CHUMORU pamiętam u Damiana
pomiedzy 2,a 3 roczkiem..........wtedy to dopiero nerwy mogą puścić ::)

reklama
Liluś ja myślę,jak dziewczyny,że nie ma co przesadzać
z jedzeniem,bo i z kaską u Was(jak kupicie dom) będzie ciężko
a tak naprawdę to chodzi o MIlenkę,więc ja bardziej obstawiam
na klimat,wystrój(kolorowe balony itp.) i odpowiedni ubiór pociechy...........no i torcik ma być odpowiedni
a i zdjęć,lub film z całej imprezki trzeba zrobić..........tak by dzidzia była na nim w centrum

a czy się rodzina obje tak by nie mogła się ruszyć,
to dla mnie sprawa drugoplanowa i tak nikt Ci za to nie podziękuje
ma być smacznie ot co ;)

zdjęcia pociech w galerycje cudne
a TORTY takie smakowite,że właśnie się zaśliniłam i
już nic więcej nie napiszę dzisiaj.................BO JESTEM GŁODNA ::)

ps.Tusia,czy Ty kochana pisałaś o tym torcie,co wkleiłaś ???
mnie się bodobał i ta biedroneczka i kwiatuszek.............nie narzekaj kobieto
czy te marudzenie nie jest od zbyt małej dawki seksu ??? ??? ;) ;D >:D >:D :-*

dobra lecę spać ........jutro coś bardziej mądrego sklecę,
bo teraz to już mi się oczka kleją
dobranoc ;)

Piekne są te wasze dzieciaczki i jakie mniamuśne torciki

Ja jeszcze nie wiem co będe robiła na roczek

Ale na pewno mala imprezka w gronie najblizszych się odbędzie

Jak zwykle nie mam na nic czasu bo zdecydowalismy z Łosiem że kupujemy mieszkanie i z tym jest strasznie duzo załatwiania

Przeraża mnie to całe użeranie się z tymi fachowcami od kafli ,malowania,paneli itd

A co do wakacji to naprawdę mogę polecic ten ośrodek bo jest przystosowany do pobytu z małymi dziecmi
http://www.leba-linc.eu./

naprawdę jest tam super i właścicielka tego ośrodka też udziela się na dzieciowym forum
[chyba na nasze dziecii ] właśnie podczas naszego pobytu miała w tym ośrodku kilka koleżanek z tego forum i było fajnie
ale im zazdrościłam tego spotkania, dzieci bawiły się razem a one wieczorami imprezowały ale były ze swoimi Łosiami - gadami bo tak ich tam nazwały

tusia26 pisze:
wiecie co spotkalam kolezanke ze szpitala i ona swojemu synkowi przekula ucho, nie wiem jak dla was ale dla mnie to przesada, kurde dziewczynka to dziewczynka kazda chce miec przeklute uszy, ale chłopiec? no i jeszcze on ma w tym samym mejscu co maja na policzku naczyniaka, tylko caly rozdrapany, kurde ja nie wiem co mu sie z nim stalo, ale chirurg mi mowila, ze trzeba uazac by sobie tego nie zadrapala, a on mial calego jakiegos babracego sie, rozdrapanego.

hi hi z tym przekuwaniem uszu, ]
jak Daria sie urodziła to zapowiadałam, że na roczek bedzie miała przekute uszka, ale życie to zweryfikowało, ponieważ doszłam do wniosku, że jest na to za mała i obawiam się, że mogłaby zdjąc sobie kolczyk i np. go połknąc
także z przebijaniem uszu poczekamy jeszcze jakiś czas
ale że strasznie podobają mi się przekute uszy u dziewczynek naklejam Darii na uszy takie naklejki, którymi można przyozdabiac sobie ciało
sprawdza się rewelacyjnie, bo wszyscy myślą, że Daria ma przekute uszy ;D ;D
ja jestem zdecydowaną fanką takich właśnie bezpiecznych kolczyków zagrożenie równe zeru, a efekt jest ;D ;D

e_mama pisze:
Daria ma przekłute uszka ??? cudny torcik miała, ja też będę chciała zamówić taki ze zdjęciem :)

Witaj Frida po baaardzo długim niebycie :)

głodna jestem......... ech  ;)

hi hi hi a więc efekt jest taki jak napisałam w poprzednim poście
NAKLEJKI NA USZKA GÓRĄ! ;D :laugh: :laugh:

reklama
Joł :)

Maniula :-* :-* za słowa pocieszki :)

Dasario, Brunetko
na jakie szczepienie idziecie ??? Jeśli na gruźlicę, to już zgłupiałam. Jedni mówią, że już się dzieci nie szczepi, bez względu na bliznę, inni że tak, ech, zapytam pediatrę za dwa tygodnie ::)

Do góry