reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
Lila Ty to prawdziwy mistrz kulinarny tyle jedzenia  :o fiuuuuu ja mualbym juz tydzen wczesniej zaczac przygotowywania

ejjj bo zaczynam sadzic ze przesadzam z tym żarłem hehehe  :laugh:

a tak na powaznie to jest to dla mnie tak wazna impreza ze szok
moze zbyt powaznie do niej podchodze
ale chcialabym aby to bylo cos
w zasadzie jest to dla Mili

i tak mysle ze jak te chatke dostaniemy to kto wie z tym piwem kiełbacha z grilla  :laugh:
to jest niezły pomysl :laugh:

reklama
Daria ma przekłute uszka ??? cudny torcik miała, ja też będę chciała zamówić taki ze zdjęciem :)

Witaj Frida po baaardzo długim niebycie :)

głodna jestem......... ech ;)

kurde mam kompleksy widzialm zdjecia tych wspanialych tortow  :o :o :o :o

i Tosia sie pokazala  :D Tofinku jak slicznichna ta Wasza corcia

no i laseczki lipcoweczki to same modelki co jedna to lepsza
Majka te miny na szybie sa kapitalne
Weronika w basenie slodzinka i zawsze takie ufne spojrzenie..ja nie wiem Matka Elfiko co ty mowisz? to maly aniolek przeciez!! ;D
Daria iskierki w oczkach ma hehe po mamusi? ;) a swoja droga to bardzo podobne jestescie
Julinka i jej zebulki hehe taki fajny dziurkacz

aaaaj i lipcowi panowie........

Krzysiu juz tak powaznie wyglada i jak ladnie stoii
i Mateuszek Ani jak kawaler ho ho do taty odobny czy mi sie wydaje? rany ale juz duzy chlopiec
i MAteuszek Brunetki take oczka radosne ma .........sliczny chlopiec!!!
no i MAcius!!!! rany jak on urosl  :o i to istny shrink luke  ;D

no i chlopcy JAsiu i Aleus hehe koledzy jak sie patrzy!!!! i mamy jakie ladne!!! rozesmiane :D

kurcze zapomnialam napisac o Otylci!!!!! Hanti wcale sie niedziwie ze mala ma juz powodzenie!!!! ladna po mamusi!!!!!!
a swoja drogo kochana to z czego ty sie odchudzasz?laska jak sie patrzy!!!

mania pisze:
halo baby
u nas skwar nieziemski  :p ja nie zyje tylko lody mnie ratuja  ;)
ale musze sie wam pochwalic hehe mij duzy zaszalal i dostalam kiecke  ;D hihi ah jak mi milo ..wiecie co? juz dawno nie bylo takiego gestu z jego strony  ::) no moze jakies zmiany in plus nastapily  ;)

Aniu i...ciesze sie ze do nas wrocilas!!!!!!!!! :-*

Ysiu to ja tez juz stara jestem bo ten sam rocznik na liczniku  ;) ;D

Mellcia fajnie ze impreza sie udala!!!

a ja juz jakis czas temu mialam napisac ze te fotki Martuski i Ani sa super!! widac ze kobietki wspolny jezyk znalazly i obie takie rozesmiane az milo popatrzac!!!!!

no i zdjecia w galeryjce cudne!!!!!

Maniu to chyba dlatego , ze w domku byl ten Twoj Duzy :) Pisalas, ze zapowiada się nieciekawie, a jego oswiecilo i wymyslil sobei, ze kiecke Ci sprawi.
Za fotki dzieki :-*
A co do pogaduszek to sie umawiamy na ten tydzien, ale jeszcze nie wiem ktory dzien ;)

mania pisze:
kurcze zapomnialam napisac o Otylci!!!!! Hanti wcale sie niedziwie ze mala ma juz powodzenie!!!! ladna po mamusi!!!!!!
a swoja drogo kochana to z czego ty sie odchudzasz?laska jak sie patrzy!!! 
och dziękujemy obie Maniula :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
no teraz to już prawie dobrze wyglądam,jakieś 3,5kg na plus,
ale jeszcze chwilkę temu było 9kg(strasznie źle się czułam z tym nadmiarem)
a otłuszczenie nie dodaje uroku niestety :p

reklama
Kredziu kochana cieszę się,że już jesteście na miejscu
całym sercem byłam podczas podróży z Wami i troszkę się martwiłam o Tyma,
ale teraz jestem już spokojna.........zuch z niego chłopak :-*
no i mówiłam Ci,że taty nie zapomniał i że się ucieszy,
aż mi łzy stanęły w oczach z radości Waszej,że już jesteście razem

aklimatyzuj się tam szybko i do nas zaglądaj jak najczęściej ;D

Do góry