reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
DASARIA pisze:e_mama pisze:DASARIA pisze:4 rodzaje mięsa,
ziemniaki i
surówki,
dwa sosy do wyboru
potem był tort,
ciasta
i szampan i tyle
jedzenia full zostało i nie muszę gotowac przez najbliższy tydzień ;D :laugh:
boszzzzzzzzzz
kto to wszystko robił ? Ty czy firma kateringowa ???
4 rodzaje mięsa ??? ::
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szacuneczek
![]()
![]()
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hi hi prawie wszystko ja dzień wcześniej, tort był zamówiony ;D
Asiu a gdzie Ty mieszkasz hęs? może tak wybrałabyś się na kilka dni na wybrzeże co? tak w okolicach 20 lipca ?
mam fajną, nową kuchnię z prawie wszystkimi bajerami, ale oprócz zmywarki z niewielu rzeczy korzystam hehehheee
muszę stwierdzić, że ja to jednak nie lubię kucharzyć, bleee
Lilka ja bym zrobiła na Twoim miejscu tort z okazji roczku. Na chrzciny tortu nie musi być (u nas nie było) a roczek to jednak roczek- tortowa sprawa
DASARIA
lipcowe mamy '05
e_mama pisze:DASARIA pisze:e_mama pisze:DASARIA pisze:4 rodzaje mięsa,
ziemniaki i
surówki,
dwa sosy do wyboru
potem był tort,
ciasta
i szampan i tyle
jedzenia full zostało i nie muszę gotowac przez najbliższy tydzień ;D :laugh:
boszzzzzzzzzz
kto to wszystko robił ? Ty czy firma kateringowa ???
4 rodzaje mięsa ??? ::
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szacuneczek
![]()
![]()
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hi hi prawie wszystko ja dzień wcześniej, tort był zamówiony ;D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asiu a gdzie Ty mieszkasz hęs? może tak wybrałabyś się na kilka dni na wybrzeże co? tak w okolicach 20 lipca ?
mam fajną, nową kuchnię z prawie wszystkimi bajerami, ale oprócz zmywarki z niewielu rzeczy korzystam hehehheee
muszę stwierdzić, że ja to jednak nie lubię kucharzyć, bleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lilka ja bym zrobiła na Twoim miejscu tort z okazji roczku. Na chrzciny tortu nie musi być (u nas nie było) a roczek to jednak roczek- tortowa sprawa![]()
![]()
;D ;D ;D
hi hi hi ;D Edytko to mnie pocieszyłaś, bo ja myslałam, żeby jeszcze zrobic później taką niby kolacyjkę, ale doszłam do wniosku, że impreza wówczas przeciągnęłaby sie w nieskończonośc, a to przecież święto Darii i to ona powinna byc w centrum zainteresowania.
TRochę mnie rozczarowali goscie, że w ogóle nie podejmowali tematów związanych z solenizantką, my z mężem nieśmiała próbowaliśmy prowokowac tematy związane z 12 miesiacami zycia naszej córeczkim, ale jakoś nikt nie był tym specjalnie zainteresowany i tematy były takie jak zawsze czyli o "dupie marynie"
Ja uważam, że jak przychodzi się na roczek dziecka to powinno się byc bardziej zainteresowanym dzieckiem, no ale ja to chyba idealistka jestem
A w rezultacie impreza była taka jak wszystkie, czyli nudy do kwadratu
Lilka
Fanka BB :)
hmmm chyba faktycznmie macie racje
z tym aby tort byl na roczek
moze bedziecie sobie cos myslec ale dla mnie wazniejszy jest ten roczek niz chrzciny....
chrzciny to bardziej z tradycji-obowiązku
bo co mam Milenie fundowac ze jako jedyna na wsi nie bedzie na religie chodzic???
ja praktykującym katolikeim nie jestem i nigdy tego nie ukrywalam
Milene pokieruje ku tej religii
ja mam zdanie ze jakie ja mam podejscie do kosciola nie oznacza ze moje dziecko takie bedzie mialo
z tym aby tort byl na roczek
moze bedziecie sobie cos myslec ale dla mnie wazniejszy jest ten roczek niz chrzciny....
chrzciny to bardziej z tradycji-obowiązku
bo co mam Milenie fundowac ze jako jedyna na wsi nie bedzie na religie chodzic???
ja praktykującym katolikeim nie jestem i nigdy tego nie ukrywalam
Milene pokieruje ku tej religii
ja mam zdanie ze jakie ja mam podejscie do kosciola nie oznacza ze moje dziecko takie bedzie mialo
frida27
Fanka BB :)
Kochane babeczki.
Bardzo dziękuje za życzeia urodzinowe sto buzaików dla Tuśki od której otrzymałam SMSa
Sorki że dopiero dzisiaj pisze ale oddałam swoją komórkę mamie a ona nie bardzo umie odczytywać wiadomości więc dopiero dzisiaj przeczytałam SMS-a.
Moja Iguśka jest super rozwija się bardzo fajnie już dość dobrze chodzi więc muszę mieć oczy dookoła głowy.
Bardzo mi przykro że nie mam czasu być z Wami ale poprostu nadmiar obowiązków mnie przytłacza. Dom nie wykończony praca i tak w kółko.
Zaglądam czasem żeby przeczytać co tam u Was słychać i ogądam fotki naszych kochanych maluszków.
Napiszcie gdzie teraz mogę zobaczyć zdjęcia. Może uda mi się wkleić jakieś nasze zdjątka.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i przesyłam tysiące buziaczków dla wszystkich maluszków i wszystkich lipcowych mam.
Frida.
Bardzo dziękuje za życzeia urodzinowe sto buzaików dla Tuśki od której otrzymałam SMSa
Sorki że dopiero dzisiaj pisze ale oddałam swoją komórkę mamie a ona nie bardzo umie odczytywać wiadomości więc dopiero dzisiaj przeczytałam SMS-a.
Moja Iguśka jest super rozwija się bardzo fajnie już dość dobrze chodzi więc muszę mieć oczy dookoła głowy.
Bardzo mi przykro że nie mam czasu być z Wami ale poprostu nadmiar obowiązków mnie przytłacza. Dom nie wykończony praca i tak w kółko.
Zaglądam czasem żeby przeczytać co tam u Was słychać i ogądam fotki naszych kochanych maluszków.
Napiszcie gdzie teraz mogę zobaczyć zdjęcia. Może uda mi się wkleić jakieś nasze zdjątka.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i przesyłam tysiące buziaczków dla wszystkich maluszków i wszystkich lipcowych mam.
Frida.
reklama