reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej baby

Aniu SZ czy juz dzis lepiej z tymi zoladkowymi przebojami???

Iwon!! ah jak Ci zazdrszcze tychpalemek w drinkach ::) ;D oj wybaw sie za wszystkie czasy!!!

Aguli R nie mialam okazji zyczycz udanego wypoczynku! ::) wiec Agula wypoczywaj ile wlazie!!!!!!!!!!

MArtus no to do zobaczenia w kamerce ;D

Kredziu kiedy wyzezdzacie? i czy masz juz adres?2 bo wiesz ja Tobie obiecalam ze zapukam i na lody pojdziemy ;) a powaznie to co i jak sie u Was dzieje? odezwij sie!!!!!

Elfik to kupuj te sukienke kupuj!!!!!!! hehe ale fajnie!!!

Dasaria my mamy upaly straszne i tylko basenik z woda nas ratuje i klima w domu (ale to cholerstwo powoduje ciagly katar wiec nie mam innego wyjscia jak oswaac sie z mysla o upalach ::) )

Edziu smaka mi narobilas ta pizza i pewnie bede dzis robic ::) :D

Lila a ty tymi truskawkami ::) hmm....gdyby nie burza za knem to juz bym leciala do sklepu ::)

reklama
elfiko pisze:
Lilka jak tylko Weronika wstanie jade do ciebie na koktajl bo kocham koktajle a juz truskawkowy to dla mnie rozkosz  ;D ::)

ok :laugh:
ale bedzie imprezka hihiii
szczegolnie ze do łosińskiego sie nie oddzywam
to sobie poplotkujemy ;D

e_mama pisze:
a ja właśnie odebrałam praweczko i sama przyjechałam z urzędu miejskiego do domku hihihi  ;D ;D ;D :p :p :p :p

hoho Edziu
brawo03.gif

brawo03.gif
brawo03.gif

Edziu gratulacje moje ogromne, pierwsze koty za płoty :laugh: :D :) I dzieki kochan, ze o mnie pamietałaś, bo właśnie nadrobiłam kilka zaległych dni :-*

No i przeczytałam, że niektóre licówki mają turne po Polsce i że sie spotykacie nad morzem!!! ale wam fajnie!!!! Ja też chce ja też!!! ale niestety przyjdzie mi poczekać do września ::)
Do mojego łosia kochanego wreszcie doszło, że się z lipcówkami spotykam, bo zaczął robić aluzje, że on też chce gdzieś wyjechać :laugh:

Lila doczytałam o tym 22-gi jako niby pechowym i nie zgadzam się!!!!!!! Dla mnie to bzdury wierutne. My naszą znajomość liczymy od 22 kwietnia, którego to urodziny obchodzi moj Slawek i lubię starsznie 22 i 24 i 28 ;D :D :laugh:

Aaa i Tusi chciałam napisać, że moj Alek też się juz kąpał w tym roku na polu i mysle, że w upały dla dziecka to nawet wskazane. Ja nie mam baseniku jeszcze i wanienkę wytargałam do ogródka :p A jak woda wydaje mi sie za chłodna to dolewam z czajnika ciepłej :) może tak Tusia spróbuj.

po zakupach ufffffff

wlasnie pije mrozona kawke mmmmmm
a koktajl truskawkowy serwuje sobie na kolacyjke mniam :)

edytko super ze masz juz ten kawalek plastiku w kieszeni!!!!!czekam tylko na jakas przejazdzke z Toba za kolkiem!!!!!!

elfik no no los sie postaral!!!!!kupuj kiede i od razu fociaki poprosze....................ja sie wlasnie poklocilam ze swoim o kase...ehhhhh

witam się wieczorkiem ;D

właśnie u nas pada sobie taki letni deszczy i nareszcie można oddychać

powietrze jest takie świeże i nadal ciepłe :p

reklama
Cześć babeczki.
Melduje się po dłuzszej nieobecnoścI.
Wszyscy mamy sie dobrze. Od rana do nocy spędzamy czas poza domem, trochę na działce, trochę nad wodą, w takie upały nie wyobrażam sobie siedzenia w domu gdzie termometr wskazuje 28-30 stopni!!!No i podziwiam was kobietki które tu ciagle klikają i produkcje tworzą. Ja odpuszczam!!!

Do góry