reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
czesc

zapraszam na ochlode do mnie na koktajl truskawkowy  ;) (zmiksowane truskawy z mlekiem .% wiec nie tak kalorycznie) :laugh:

a skwar jak diabli

Milena tylko spi w takie dni

a wczoraj z nia wyszlam ale o 20,bo normalnie wyrobic nie idzie a ona tez sie meczy

Na koktaj truskawkowy mniam mniam - JUŻ JADĘ! ;D ;D ;)

reklama
Iwon pisze:
Cześć :)

Na początek naszym dzisiejszym bidulkom-cierpniętnicom- Asi i AniSzwarc :-* :-*. Dla każdej po jednym ;)
dzięks... :-*
u mnie dzis juz troche lepiej, ale jedzenie to chyba sobie jeszcze daruję...tzn. jakies suchary oszamię i nic poza a jutro moze ryzu czy cos...no i mogąc sobie juz żartowac ze swojego zatrucia powiem tak: ono wraz z upałami są lepsze od adipeksu bo mam juz 2,5 kg. mniej...

Asiu a jak u Ciebie po prochach??

AniaSzwarc pisze:
Asiu a jak u Ciebie po prochach??

jeszcze nie bralam..............ale zamierzam wziasc na poczatek polowke na noc, a potem stopniowo bede zwiekszac dawke, tak podobno lepiej sie przyswaja te substancje zawarte w leku..............

aha aniu ja w wawce bede od czwartku za tydzien do soboty rano, wiec moze piatek????jeszcze najwyzej zadzwonie do Ciebie :)

pfi ale pustki! już nadrobiłam
Lilka jak tylko Weronika wstanie jade do ciebie na koktajl bo kocham koktajle a juz truskawkowy to dla mnie rozkosz ;D ::)
mąż mój dał mi dzisiaj rano karte kredytową ze słowami- zbliża sie ten roczek weroniki moze sobie jakaś sukienke kupuisz co? tylko białą bo ci w tym kolorze ładnie ;D co wy na to??

reklama
Do góry