reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
DASARIA pisze:
Bardzo dziękujęmy wszystkim forumowym ciociom za gratulacje w związku z raczkowaniem Darii  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ale jazda z tym raczkowaniem hi hi hi  :laugh: :laugh:
Wszystko ją interesuje i wszędzie chce byc, ale jestem szczęśliwa

Ale pojawił się u nas problem: POKRZYWKA.
Zupełnie nie mam bladego pojęcia w wyniku czego powstała, z tego co przeczytałam w internecie jest ona winikiem alerii, ale na co??  :( :( Jutro idziemy do lekarza i zobaczymy. Mam mega doła z tego powodu  :( :(

;D ;D ;D To tylko kobieta może jednoczesnie odczuwac tak skrajne emocje  ;D ;D ;D

hihihihihihihihihihihihihi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
hehe, no to się baby dogadały :):):)

mój łosiek planuje wolny tydzień dopiero około 20 lipca na roczek niuni, a do tego czasu jest mocno zajechany robotą, więc może być ciężko żeby do Was dołączyć na jakieś spotkanko. Z Gdańska do Darłowa jest jakieś 170 km więc musielibyśmy pojechać przynajmniej na 2 dni. Ale kto wie, pogadam z nim jak wróci z tego Elbląga  :laugh:

edytko pogadaj!!!!

chociaz ja Ci powiem, ze nawet przyjade do tego Twojego Gdanska w drodze powrotnej, zeby sie z Wami zobaczyc!!!!

hehehe, no jeśli tak to ja już się nie mogę doczekać :):):) a może Gazelaczkowa rodzinka też planuje odwiedzić 3M ?

Hm... no trzeba najpierw zrobic konsultacje w rodzinie :) Na razie widze taką trudnosc, ze pewnie bedziemy chcieli rano wracac do domu, zeby ominąć upały i szybko z miskiem wrocic do domku. Z drugiej strony z Gdanska jest prosta trasa do W-wy. Zobaczymy :)

gazelaczek pisze:
AniaSzwarc pisze:
a i jeszcze zaległa sprawa bo...normalnie czuję się niedocenionym Szerlokiem bo: napisałam ostanio ze nasza Dasaria podobna jest do Alicji Silwerstone i dlatego nam się wydaje taka znajoma a tu zero odzewu ...buuu...a tak serio to nie uważacie ze rzeczywiscie jest miedzy dziewczynami podobieństwo ??
alicja-silwerstone.jpg

ja w sumie widze jakieś podobieństwo  :) ;) :laugh:

ja też widzę! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

elfiko pisze:
no i widziałam filmiki w galerii
Krzysiu od Kate słodziaczek na maksa! super zasuwa, już teraz rozumiem dlaczego Kate tak rzadko sie odzywa  ::)
a Michałek Alki ekspert w schodzeniu z kanapy i ten uśmiech- hihihi diabełka ma za skórą  >:D a takie ma przekochane oczka  :-*

hihihihihiihihihi, oj tak tak  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gazelaczek pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
hehe, no to się baby dogadały :):):)

mój łosiek planuje wolny tydzień dopiero około 20 lipca na roczek niuni, a do tego czasu jest mocno zajechany robotą, więc może być ciężko żeby do Was dołączyć na jakieś spotkanko. Z Gdańska do Darłowa jest jakieś 170 km więc musielibyśmy pojechać przynajmniej na 2 dni. Ale kto wie, pogadam z nim jak wróci z tego Elbląga :laugh:

edytko pogadaj!!!!

chociaz ja Ci powiem, ze nawet przyjade do tego Twojego Gdanska w drodze powrotnej, zeby sie z Wami zobaczyc!!!!

hehehe, no jeśli tak to ja już się nie mogę doczekać :):):) a może Gazelaczkowa rodzinka też planuje odwiedzić 3M ?

Hm... no trzeba najpierw zrobic konsultacje w rodzinie :) Na razie widze taką trudnosc, ze pewnie bedziemy chcieli rano wracac do domu, zeby ominąć upały i szybko z miskiem wrocic do domku. Z drugiej strony z Gdanska jest prosta trasa do W-wy. Zobaczymy :)

gazelka
ja Cie nie chce straszyc ale na ten czas nie zapowiadaja upalow......................i zeby sie mylili!!!!!!

O, alka sie pojawila  :) Ty kochana jestes zmotoryzowana? Bo nie ukrywalam, 100X bardziej wolalabym spotkac sie z Wami tak na spokojnie na plaży, albo w jakiejś milutkiej tawernie  ;)

gazelaczek pisze:
O, alka sie pojawila :) Ty kochana jestes zmotoryzowana? Bo nie ukrywalam, 100X bardziej wolalabym spotkac sie z Wami tak na spokojnie na plaży, albo w jakiejś milutkiej tawernie ;)

czyi alka pakuje edytke i jule do wozu i wio.................

Joaska pisze:

gazelka
ja Cie nie chce straszyc ale na ten czas nie zapowiadaja upalow......................i zeby sie mylili!!!!!!

najwyżej włączymy klimę w moim nowym samochodzie na 30 stopni  ;) :laugh: R wlasnie zaklepal juz brykę, wiec chyba wszystko idzie ku dobremu  :)

reklama
Do góry