reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Hej babki !

A ja mam @ od wczoraj i umieram :(
A ja cigle jeszcze nie ::)Od porodu cisza zero @ ::)Czyli od listopada 2004 roku nie milam jeszce misiaczki(nie liczac krwawienia po porodzie)Fajnie nie miec @ ale troche mnie to martwi :p.W nasepnym miesiacu ile o doktorka.

reklama
Ide za momecik na zakupki :).Moze cos fajnego upoluje ;)wczoraj widzialam sliczne kapelusiki a moich chlopakow.Mam nadzieje ,ze cos fajnego na siebie wyszperam :)

Agnieszka R pisze:
Ide za momecik na zakupki :).Moze cos fajnego upoluje ;)wczoraj widzialam sliczne kapelusiki a moich chlopakow.Mam nadzieje ,ze cos fajnego na siebie wyszperam :)

ja tez dzisiaj ruszam na polowanko hehe :)
dzisiaj nowy towar, moze tez znajde cos ciekawego!!!

udanych lowow!!

A gdzie Kredzia, Martuśka, Ania.G, Niuńka ??? Na wakacje babki powyjeżdżały bez słowa czy jak ?

Aga jeśli nadal karmisz piersią to raczej nie masz się o co martwić, ale oczywiście lepiej się skonsultować z lekarzem.

U nas koszą trawniki na osiedlu i moja alergia osiągnęła apogeum a nos potroił rozmiar :(
Co za kibel...

Jak się wk... to wezmę Julę w taxi i pojedziemy nad morze i tyle o ! :laugh: ;)

baby ale mam lenia...................boshhhhh

robie sobie mega kawe i zabieram sie za jaka robote poki Maly spi!!!!!!

elfik gdzie sie podziewasz, co?????????????/

Iwon pisze:
gazelaczek pisze:
a Ty Elfik zamiast zazdrościć, to pakuj Weronikę i swój szczuplaśny tyłek w samochód i nad morze do nas  ;D

no i dobranocki laski - do jutra  :laugh:

Może i ja wpadnę nad morze? Mam całkiem niedaleko  ;) ;D

Oooo - zapraszamy! I jeszcze inne laski z nad morza - Alkę, Edytkę i Tusinka :) Będzie lipcowe plażowanie lipcowych mam, dzieci i łośków ;)

Joaska pisze:
gazelaczek pisze:
elfiko pisze:
gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
no to babki termin wakacji mamy ustalony, 28 czerwca wyjezdzamy nad morze  ;D ;D ;D ;D ;D

przedtem bedziemy jeszcze 3 dni w wawce, mam nadzieje, ze jakies lipcowe spotkanko wypali....................:)

A gdzie jedziecie nad morze? Bo my tez nad morze, ale wyjezdzamy 1go lipca :) Kolo Darlowa bedziemy :)

hihi a Asiek do Darłowa właśnie- baby sie spotkają  ;D jak nie w warszawie to w darłowie  ;D zazdroszcze wam

Wow  :o Naprawdę???
Co do W-wy to trzeba konkrety podac, bo ja niestety w sobotę odpracowuję piatek po Bożym Ciele i nie wiem czy R w niedziele mnie pusci.... Joasiu - podawalm ci moj nr telefonu?

Więc moze rzeczywiscie lepiej od razu nad morzem się umowic? Będę dementowac plotki o udach i brzuchach, hi hi

Co do ud, na plażę polecam pareo ;)

Ja mam fatalny pępek, ale w ogóle mam to gdzieś. Jade żeby wypoczywaca nie sie stresować  ;)

Aaaaa... no i z tym wyjazdem to zapomnialam powiedziec ze tez nic pewnego, bo samochod nam sie popsul. Jak zdążymy kupic następny to jedziemy. A jak nie, to siedzimy w chacie  :( Tak więc proszę intensywnie trzymać kciuki  ;)

hahah gazelka ale sie porobilo hehe :)
my dokladnie to jedziemy do Darlowa wlasnie............na tydzien
a do wawki od 28 ( czwartek) wiec moze w piatek wieczorkiem albo popoludniu?????mam Twoj telefonik wiec jeszcze sie ugadamy!!!!
ale by bylo hihihi

Ale czad !!!!!!!!!! ;D To ja optuje za spotkaniem nad morzem, bo kurcze w W-wie moge nie dac rady ::) Chyba dzis uda nam sie kupic samochod, wiec wtedy na 100% spotkanie w Bałtyku :laugh:

reklama
Do góry