reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
W kwestii łazienki to powiem krótko, my mamy nową, ale mi się nie podoba ;( W sklepie ekspozycja wyglądała czadowo, ale potem nasz fachowiec poleciał po cieniźnie, nic wg niego nie dało się zrobić, a że byłam w zaawansowanej ciąży i gonił nas termin przeprowadzki to nie upierałam się aż tak bardzo a i tak robił łazienkę aż 3 tygodnie, gdzie całe mieszkanie wykończyliśmy w 4 tyg.
Mnie najbardziej podobają się jasne beżowe proste kafle łączone z ciemnym brązem, do tego jeszcze jakieś bajery z ciemnego drewna... Jakaś półeczka albo kawałek podłogi, lustro w drewnianej ciemnej ramie… Im prościej tym wg mnie fajniej. Ja przekombinowałam z dekorkami, bajerami i bleee nie lubię teraz swojej łazienki... i raczej sobie jej prędko nie zmienię  ::) ::) ::)
-o mnie tez najbardziej sie takie lazienki podobaja:)uwielbiam drewno w lazience i cieple kolorki,super taka bym chcila miec.My mielismy juz kafelki i zostaly tylko wymalowalismy

reklama
rundumsbad_fliesen_01.jpg

tez ok

a ja tak sobie mysle ze ciemne drewno z polaczeniu z biela i borowymi albo blekitnymi dodatkami tez jest super

Heloł :)
Ja widzialam fajna łazienkę u znajomych - ciepły żółty [taki nawet ostry, ale ciepły i przyjemny]. Kafelki byly jakies jasne - biale czy kremowe i tylko elementy wykonczeniowe by7ly żółte. I niektore kafelki mialy takie wesołe żółte kwiaty. Superek :)

Witam babeczki, troszke musze ponadrabiac
Moja Darcia dziś nabiła sobie guza, bo spadła z kanapy :( :(

:-[ buziaki dla Darici :-* :-* :-*

a my idziemy na spacer
pogda dzis znosna..troszke sie ochlodzilo ::) 8) :)

kaśka k pisze:
maniuu wracaj do polski tutaj chyba mniej strzelają aż mi ciry przeszły

witam popołudniu :)

babeczki doradźcie w jakim kolorze zrobic łazienkę niedługo będziemy kłasć kafelki( najpierw musimy wybrać i kupić hi ) i wogóle urządzać naszą łazieneczkę ale nie mam pomysłu w jakim kolorze
podoba mi się seledynowy no ale ciemne też są fajne

jakie macie łazienki?
Ja w swojej obecnej łazience mam kafelki w kolorze błękitnym z leciutkim różowymi takimi jakby odcieniami, ale w mojej nowej łazience będzie kolorystyka piaskowo-beżowa

reklama
Do góry