reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Oczy mi się już zamykają, więc zmykam spac (tylko jeszce podłogę umyję i pranie poskładam i... ;D ;D)
ok zmykam, bo się nie wyrobię, a rano muszę wcześnie wstac do pracy
Dobranoc
do jutra :)

reklama
Asiu mamo Darii- DZIĘKUJĘ !!! i Wam wszystkim kochane też dziękuję za ciepłe słowa :-* :-* :-*

Ja swoje wiem, ufam lekarzom, tylko wiecie jak się ciągle słyszy od najbliższych jak to oni się troszczą o wasze dziecko to wychodzi na to, że wy same będąc matkami się o to dziecko nie troszczycie. Bo inne dzieci to biegają, bo inne to raczkują, bo inne to za rączkę do sklepu przychodzą i tu następuje płacz nad moim kalekim dzieckiem i lament do nieba- dlaczego nas to spotkało, a może za dużo w ciąży przytyłam i zagniotłam Julkę w brzuchu....
Boshhhhhhhhh, ja naprawdę mam tego dość, przez tą pseudo troskę wpadłam w jakąś potworną depresję....
Aż takich głupot nie gadają jak napisałam, ale doprawdy niewiele przekoloryzowałam...

dobra już Was nie zadręczam sobą, bo to nudne już jest...

Edzia dasz rade!!!!!ja w Ciebie wierze............i w Juleczke tez, mowie Ci wspomnisz Nasze slowa!!!!

a jak ktos mowi, ze Jula za wolno sie rozwija to powiedz pare "milych" slow do sluchum chyba umiesz, nie???????

czesc dziewczyny.
no nie mam na razie czasu na jakies wieksze przesiadywanie na bb, bo zajelam sie lumpami na wieksza skale i mam teraz ful roboty, pozatym Majka stala sie strasznie nieznosna, caly czas marudzi i nie lubi domu. Jak wchodzimy skas do domu to odrazu ryk i rzuca zabawkami, himery ma niezle. ciagle jeczy ::) ja juz nie wiem, opadam z sil. pozatym ma robaki w pupce, bo ni sekundy nie usiedzi, nie ulezy.

Babeczki ja sie raczej nie pochwale,ze moj synek buduje wieze z klockow...a szkoda :).Moj maly włazi wszedzie i ze wszystkiego wyjdzie.Z jenej strony to podziwiam a z drugiej badzo sie martwie,ze to sie kiedys zle skonczy.
Natan potrafisamodzielnie wejsc na tapczan,sofe nawet na sama gore oparcia i do luzeczka :o.potrafi tez wyjsc z niego na 2 sposoby albo wyjmuje sam szczebelki i wychodzi albo gora.Wydzie tez z kojca wejdzie na lawe ostatnio nawet na komode.-wiec jak widzicie ::) :p :o :-Xjest ekstramalnie 8)
I dlatego wlasnie nie wyobrazam sobie zycia bez chodzik :)bo jeszcze z niego nie wylazi ;)i moge spokojnie isc sie zlatwic albo zrobic kawe...

czesc baby

Edytko dawaj no mi kochana namiary na tych wszystkich nie teges ludzi, ktorzy Cie wkurzaja porownujac Julcie z innymi dziecmi.powiem im pare ladnych rzeczy i bedzie ok. Swoja droga tacy ludzie doprowadzaja mnie do szalu! BOSHHH czy musimy ciagle zyc jakimis schematami? czy nawet male dziecko musi sie podrecznikowo rozwijac ? wk...mnie to strasznie i ja nigdy nie pozostaje obojetna na tego typu zarzuty, U nas sprawa jest w zwiazku z zebami bo 11 miesiac i napewno z weronika cos nie tak bo zebow niema. Ja takim imbecylom tlumacze raz a drugi raz to juz mowie konkretnie-nie podoba sie cos? spadowa.
mam taka jedna ciotke ktorej juz chyba skutecznie nochal utarlam ostatnio bo od tej pory slowa na temat zebow weroniki nie powiedziala.biadolila kiedys znowu biedne dziecko a moze chora inaczej sie rozwija co ona bez zebow zrobi a ja jej na to- a nawet jesli chora to co? mam jej nie kochac? baba gebe rozdziawila i juz wiecej slowa nie powiedziala.
Takze Edytko olej te wszystkie glupie gadki, skup sie na Juleczce, na waszych cwiczeniach i sie nie denerwuj bo dziecko to wyczuje i tez sie denerwuje niepotrzenie. Masz wspaniala coreczke, sliczna jak laleczka i jeszcze zadziwi te wszystkie "Mile" osobki jak bedzie smigac na lekcje baletu, na jezzyki obce i zdobywac swiat. Czytalam ostatnio artykul w takim medycznym czasopismie ze dzieci wolniej sie rozwijajace ruchowo sa czesto lepiej rozwiniete umyslowo od swoich rowiesnikow co widac w pozniejszych latach.
tak wiec czekaj az maly geniusz Cie zaskoczy ;D :-* :-* :-*

reklama
czesc babeczki :)

hehe ale elfica pojechala hihih edytko a Ty sie stosuj do rad naszej kolezanki!!!!

a co do dnia dziecka................jakos nie mam kioncepcji!!!!

Do góry