reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

my po obiadku a nocka zarwana strasznie średnio co godzinkę pobudka więc solidaryzuję się z niewyspanymi mamulkami

no i od 5 już była obudzona chciała sie bawić no i tatuś się małą zajmował do 10 wtedy zasnęła na 15 minut

ja byłam na kontroli na chirurgii we wrzesniu idę na operację ale to się chyba na zwierzaki bardziej nadaje

reklama
u nas dlugi weekend dobiegl konca i nastala szara zeczywistosc  :p
upal znowu/
ramiona mam brzudko piszac zjarane  :p i mnie bola  :p

Joasiu
to dobrze ze z aparatem tak wyszlo 150 to nie 800  ;)  ale jak by co to wiesz  ;)
ah no i nie wiem juzczy pisalam ale te Twoje ostatnie fotki powalily  mnie na lopatki...sliczna jestes!!!

i brawo dla Kubusia!!!

Kasiu zimny oklad na kark i na przeglub nosa i siedz spokojnie przez chwile a potem wydmuchaj nos

Agnieszka R pisze:
Lilka jak dzisiaj nastroje?

takie  :( :-[
choc staram sie nie myslec

za wczorajsze nerwy dzis placi moj organizm
mam mega rozwolnienie,wiec dobrze ze Mili chora bo nigdzie bym wyjsc nie mogla
pozatym spalam do 10godziny!!!! a wstalam o 11 bo szkoda mi Milenki bylo ze siedzi w tym łózeczku

a moje dziecie jakby wiedzialo ze dzis musi dac mi pospac bo sama spala do 10 przez to mnie obudzila
a do 11 sie bawila w łóżeczku po cichutku cos tam sobie gadając  :)
zabawa polega na tym ze umie otwierac swoją komode z ciuszkami i sobie powyciagala klapki na lato i spodnie jeszcze za duze z cekinami i tak ja zabawa tym zajela ze gdybym po nia nie poszla to dalej by sie bawila :laugh:

och jak ja ją kocham!!! te moje zycie najsłodsze
taka jest śliczna i kochana ze normalnie ją wiecznie tule,sciskam,caluje,pieszcze.........ale same wiecie ;)
mam dokladnie jak Klaudia ze z kazdym dniem ją kocham mocniej i mocniej!!!
i to dzieki niej az tak bardzo mi tej pracy juz nie szkoda bo przynajmniej wiem ze mam wiecej czasu jeszcze z nią

i licze ze to ja....... zobacze pierwsza jak stawia swoje pierwsze kroczki :)

reklama
mialam jeszcze napisac:
Lila gratuluje pracy!!!!

Iwon ja juz nie kumam kiedy Ty wyjezdzasz ale baw sie dobrze i sie nie martw!!!! rozlaki sa straszna ale za to powroty wyczekane i wspaniale  ;)

Aniu g i nie wiem kiedy Wy wyjezdzacie ale Wam taz zycze udanej wyprawy!!!!

Elfiku buty suuuuper!!!

Klaudus!! prawda ze to niesamowite jak maluchy swiata lakna  :)

Do góry