reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziekuje wszystkim za gratulacje dla Kubuska!! :-* :-* :-*

a jesli chodzi o aparat, ze tak wspomne jeszcze ten watek, to bedzie naprawiony..............za cale 150 zl!!!
ufffff.................za jakies tydzien znow zasypie Was fotkami :)

Agnieszka R pisze:
NiaNia pisze:
Agnieszka R pisze:

Mam to. Bardziej inetersuje to mojego mężą niz syna :laugh: ;) :D ;D
- ;D ;D ;DTo moze na dzien ojca mezowi sprawie ;) ;D

hi hi hi

czesc Wam !!! od pół godziny staram sie uśpic Kubve i ..oczywiście nic z tego nie wychodzi...
Joasiu napisz prosze jesli pamietasz jak sie stosuje metode podnoszenia i kładzenia ...tzn czy się wychodzi z pokoju czy zostaje ...no i jesli wychodzi to na jak długo??

AniaSzwarc pisze:
Agnieszka R pisze:
NiaNia pisze:
Agnieszka R pisze:

Mam to. Bardziej inetersuje to mojego mężą niz syna :laugh: ;) :D ;D
- ;D ;D ;DTo moze na dzien ojca mezowi sprawie ;) ;D

hi hi hi

czesc Wam !!! od pół godziny staram sie uśpic Kubve i ..oczywiście nic z tego nie wychodzi...
Joasiu napisz prosze jesli pamietasz jak sie stosuje metode podnoszenia i kładzenia ...tzn czy się wychodzi z pokoju czy zostaje ...no i jesli wychodzi to na jak długo??

aneczko nie wychodzisz z pokoju, poprostu jak zaczyna plakac, podnosisz go , tulisz i jak juz nie placze odkladasz i tak az uspokoi sie i zasnie.........mozesz sobie usciasc obok lozeczka , zeby nie stac nad nim :)

Tuska a ty kobieto gdzie ie podziewasz?No chora mam nadzieje nie jestes?!Pisalas cos ostatnio ,ze dziwnie sie czujesz...
Mialas nam ciuszki pokazac :)i torebeczke-bo ta czarna sukieneczka to wypas :)-ja bym w niej wygladala jak baleron pewnie ;D

reklama
Do góry