reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Agnieszka R pisze:
łoooooooooo Joasiu zazdroszcze! :) ja dzis na takie bycie ze sama soba liczyc raczej nie moge ::) :pJa jak zostaje juz sama na jakas chwile to niewiem co ze soba robic ;D

ja tez nie wiem co zrobic................sprzatac napewno nie bede, wlasnie leje soboe wode do wanny, sol morska czeka..............salon spa czas otworzyc.....cos dla siebie zrobic!!!!!!!!

i tego samego Wam wszystkim kochane zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Agnieszka R pisze:
Lilka pisze:
na[isze jeszcze ze mi syf wyszedl w dosc dziwnym miejscu bo .........na duzym palcu u stopy :p ;D
a moze cos Cie tam ugryzlo

ostatnio pogryzly mnie pchły jak bylismy u rodzinki
psy i koty sa czesto w domu i skacza te bydlaki

Mili tez pogryziona,ale chyba nic jej nie bedzie nie???

fujjjj jakie to obrzydliwe mieszkac w zapchlonej chacie

az sie ciesze ze moj kot gdzies zaginął
Tosia ma teraz ten okres godowy i pewnie ful kotow ja obskakiwalo to i pchły napewno zalapala
ale powaznie wam mowie.......od mojego wyjazdu do H jej nie ma
pewnei juz nie wroci

a moze Lucyfera sie jej pozbyla??? kto wie
ona zwiarzat nie trawi

Dziewczyny jak myslicie to sukienka czy koszula do spania - materiał imitacja skóry, ale nie gruby.
Nie ma w sobie koronek

p10100170nv.jpg

p10100197lh.jpg

p10100229ps.jpg

no tez tak myslałam tylko chciałam sie u pewnic ;D.
a dzis w lumpie kupilam sobie super torebke, ale mnie sie podoba czad, sukienke i dwie pary spodni. Wszystko mokre potem moze pokaze, teeraz wam tylko sukienke pokaze ;D różowa w panterkę, na dole panterka sie zmienia, fajnie leży.

p10100275qd.jpg

p10100283vu.jpg

w rzeczywistosci wyglada fajniej, moze ja zaloze na spotkanie z wami zamiast tych ogrodniczek i gumowcow :p

a torebka normalnie w moim stylu - sportowa, czadowa i chyba firmówka tylko za 15 zl.

reklama
Gazelaczku bardzo się cieszę, że zobaczyłam maje Asiołkowa dzięki tobie bo ja tam nie mogłam dobic sie do tej jej galerji. ale fajna dziewczynka ;D

Do góry