reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
szkoda mi Milenki
biednej z nosa leci jak z wodospadu a jeszcze dzis doszedl brzydki kaszelek :(

a zachorowala jak bylam w Hiszpani i znomu wrocilo
biedna.....

dziekujemy za gratulacje :) szykuja sie juz nastepne :)

pochwale Mili :laugh:

nauczyla sie robic ''ty ty ty'' tak smiesznie paluszkiem jednym robi :laugh:
jak daje sie jej reke do ''czesc'' to daje swoja
''papapa'' to juz luzik jej wychodzi
i nauczyla sie papugowac WSZYSTKO,wszystkie miny jakie sie zrobi czy jak ktos zacznie sie smiac to ta papuga juz nasladuje i w smiech :D

teraz to mamy ubaw po pachy

hej hej
wczoraj ledwo napisałam do was wiadomość i tymi się zaczął wiercić i musieliśmy kompa wyłączyć i cycać, a biedak nie wiem o co chodzi czy przez ząbka, bo wychodzi nam lewa dolna dwójka , czy może pokarmu mam mniej ale jak je to chwile cyca a później siętak odtyka od cyca i jakby tchu mu brakowało :( no i nie wiem nosek niby czysty odetkany ale sama nie wiem ::) teraz śpi
ja rano byłam po pieluchy i jakieś małe żarełko
teraz mknę do kuchni kawe zrobić i obiad podszykować
a tak bym pragnęła snu.........................ale może na drugą drzemkę się załapię :D
a wieczorkiem jak położe tymula moze skoczę na koncercik :D ale się cieszę tylko nie wiem czy pogoda do[pisze, bo coś zimno, deszczowo i jak narazie bezwietrznie :D

nie wiem co u was, tyle tylko że elfica ma randeczke no no kochana cieszę się bałdzo !!!!!!!!!!!

no i dla martyni buziaczki bidulka musi się męczyć :-*

na[isze jeszcze ze mi syf wyszedl w dosc dziwnym miejscu bo .........na duzym palcu u stopy :p ;D

baby jestem sama...................los wzial Kube i se pojechali w sina dal......................ale dziwnie, boshhhhhh

ide sie rozkoszowac ta chwila!!!!!

łoooooooooo Joasiu zazdroszcze! :) ja dzis na takie bycie ze sama soba liczyc raczej nie moge ::) :pJa jak zostaje juz sama na jakas chwile to niewiem co ze soba robic ;D

reklama
a ja juz byłam w sklepie po jedzonko z Weroniką wiec miała namiastke spaceru
zrobiłam tez obiad- kotlety mielone i sałatka( ryż makaronowy, ogórwek zielony, czosnek, sól, majonez) obiad gotowy ide dziecko nakarmić ;D

Do góry