:-* :-* :-*elfiko pisze:NiaNia pisze:A wczoraj ogladalam z łosiem wieczorem kasetki które nagrywalismy sobie np w podrózy poślubnej ....Oj ale sie ta, działo. Zjarani na czeklade, na golasa , z drinem i fajka w rece > O0 Ale byłam młoda i pokrecona...uuuu...I pomyśleć, ze rok i kilka dni później juz Maks był na świecie.
Nadal chce taka być. Bede chodzić na joge, do kina, bede pijac z mezem wino i jesc pomidory z mozarella i bazylią...Taka bede znowu bo byłam naparwde taka wyluzowana i fajna ;D
Niania Ty cały czas jesteś wyluzowana i fajna a pomidorki z mozarellą i bazylia uwielbiam i często jem to do obiadku zamiast sałatki :laugh:
reklama
elfiko pisze:aa i zrobiłam tarte z jabłkami i juz pól zjadłam a mam jeszcze obiad i tez zjem- roladki drobiowe z papryką,serem i sosem czosnkowym , ziemniaczki młode z koperkiem i sałata lodowa z jogurtem,ogórek,papryka,ziołą :
no i oczywiście zrobiłam ten obiad ja głupia baba a miałam temu mojemu $#$%#%$# nic dzisiaj nie gotować ale ja tak mam- wena twórcza kulinarna po aferze łosiowej :
Jezu dobrze, ze inne łosie tego nie czytają bo miałabyć największe rwanie na forum ;D chociażby za to gotowanie.
Efliczku moze jakiś przepisik na wątku o gotowaniu?
tusia25
Fanka BB :)
Nianiu ty to masz takie fajne jakies te zycie.
Ladny dom bez tesci i to taki z bidetem,
przystojnego męża co zasadza ci drzewa w ogrodzie jakie tylko ci zapachna,
byłaś na tym SPA, gdzie jak królowa dostawałaś same przyjemności,
jesz jakies fajne pomidorki, które to ja nawet nie wiem co to,
biegasz sobie beztrosko na golasa jako piękna ciemnoskóra dzikuska a z toba twój wierny wybranek życia,
Wieczorkami popijasz sobie wineczko z mężulkiem przy wspólnej wesołej rozmowie
a kropką konczącą dzień jest udany seks - napalony łos bierze cię w łazience, na stole, czy na wielkim sypialnianym łożu.
Ach tylko pozazdrościc
No i po zatym masz super synka, świetną prace, czas dla siebie, no i superanckie koleżanki na necie ;D
biegasz sobie beztrosko na golasa jako piękna ciemnoskóra dzikuska a z toba twój wierny wybranek życia,
a kropką konczącą dzień jest udany seks - napalony łos bierze cię w łazience, na stole, czy na wielkim sypialnianym łożu.
Ach tylko pozazdrościc
No i po zatym masz super synka, świetną prace, czas dla siebie, no i superanckie koleżanki na necie ;D
tusia25
elfiko pisze:Tuska jeszcze Ci chciałam powiedzieć,ze jak Ty mając takiego kucharza w domu chcesz do mnie na jedzonko jechać?? ale jesli masz ochote i będziesz kiedyś w pobliżu to zapraszam serdecznie , ja z tej radości to ugotuje Ci co chcesz ;D
ha, bo w tamten dzien nic nie ugotowal i zylam na zupkach chinskich.
tusia25
elfiko pisze:aa i zrobiłam tarte z jabłkami i juz pól zjadłam a mam jeszcze obiad i tez zjem- roladki drobiowe z papryką,serem i sosem czosnkowym , ziemniaczki młode z koperkiem i sałata lodowa z jogurtem,ogórek,papryka,ziołą :
no i oczywiście zrobiłam ten obiad ja głupia baba a miałam temu mojemu $#$%#%$# nic dzisiaj nie gotować ale ja tak mam- wena twórcza kulinarna po aferze łosiowej :
no i wes tu nie chcij na taki obiad podjechac nawet z pelnym brzuchem głodną bym udała.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:i kompocik z rabarberu
jesuuuuuuuuuuu oszalała kobieta ;D ;D ;D ;D ;D
weź takiej wyłącz net to się normalnie zaharuje :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
u mnie dziś jajko sadzone ze starymi ziemniakami (bo im już wąsy urosły i w końcu żal mi się ich zrobiło, to ugotowałam) i do tego chyba fasolkę szparagową ugotuję, ale jeszcze nie wiem
Anikaa
Fan(ka)
kate332 pisze:mój starszy 3,5 rokuJoaska pisze:e_mama pisze:brunetka pisze:U mnie identycznie, też 3 lata starszyNiuńka pisze:NiaNia pisze:Martuska pisze:Aha i jako, że ja ciekawa jestem różnych rzeczy to chciałam was zapytać jaka jest różnica miezy wami a łosiami w latach?
U nas 2 lata Sławek starszy
no to tylko NInia pomyślała przyszłościowo...za to ja, Elficzka i Asia : : : to szkoda słów
U nas 3 lata. ŁOs młodszy ;D ;D ;D ......zawsze sprawny hihihihihi
U nas 3 lata łoś starszy
a u mnie łoś hmmm, 3 lata starszy ;D ;D ;D
u nas ...........12 lat : : : : :
Domkowi duzo do ładnego Dzieki Bogu tesciowa w stanach ;Dtusia26 pisze:Nianiu ty to masz takie fajne jakies te zycie.
Ach tylko pozazdrościc
Bidet został po poprzednich włascicielach
Łoś ostatnio tylko w ogórdku grzebie i prawie nic innego nie robi
Na SPA sobie zasłuzyłam : ;D
Biegałam hihihihhi ale bylismy całe wakacje totalnie zalani wiec nie ma sie czemu dziwić ;D ;D 8) >
Winko i piwko popijam dość czesto bo rozmowy z moim łosiem wcale nie zawsze bywaja wesołe hihih :laugh: :laugh: :laugh:
A z tym seksem to jest tak, ze jak juz pogrzebiemy w ogródku, popijemy to wino to jedyne co mi sie chce to spać :-)
To co się zgadza to fajne przyjaciólki ;D i synek ;D...no i ta praca ;D bo wreszcie moge z WAmi pisać ;D ;D ;D
Dzieki Tunia za wszytsko. Kiedyś bedziemy rodziną i tak i tak wiec zobaczysz pewnie blizej te moje "wesołe rozmowy przy winku" z łosiem 8)
reklama