reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Maniu to balanga dzisiaj :D

a ja 100-dnoiwke mam za 18 dni,poimprezuje napewno namowie tatuska zeby mnie zabral na deser :D ;D

reklama
chyba tez pojde dzis na lody!!!!! ;D

Ahaaaaa AGA!!!!!! zapomnialam widzisz!!!!? zapomnialam zaspiewac Twojemu Mezowi sto lat!!!! bo 21 mial urodzinki prawda?!

... witam nowa mamuske...
jak jest taki piekny dzien o mnie od razu nastraja pozytywnie, a tu widze dzien o problemach..
ja obecnie mam jakas infekcje drog moczowych i biore urosept (to jest ziolowe i bez recepty), a dodatkowo lekarz zapisal mi jakies tabletki dopochwowe, bo przez ta infekcje zaczely mi sie uplawy... on mowi ze w ciazy trzeba szczegolnie uwazac na infekcje, ale cz ile lekarzy tyle zdan... hihih

ja na prawde zaczynam sie juz bac ;) a tu tyle rzeczy do zrobienia zostalo!!!!! a czas leci leci leci.....

Tak moj mezus 21 mial urodzinki ;),taki wiosenny z niego facet(a moze bardziej wagarowicz?!? ;) ;D Dzieki w jego imieniu Maniu :)

mi tez ten czas leci jak moim zdaniem zbyt szybko...
... a ja dzisiaj ide na kawke z babeczkami ze studiow, tak chcialabym pochwalic sie moim brzuszkiem a tu dzis jak na zlosc nic prawie nie widac  :(

reklama
Mi też czas strasznie szybko leci :)
A propos upławów, to ja od początku ciąży mam zwiększoną ilość wydzieliny, ale lekarka twierdziła, że tak ma być. Jeśli jest biała i nie ma żadnych innych dolegliwości, to znaczy, że jest ok.

Do góry