reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć kochane moje :)
znowu mam problemy z internetem i od wczoraj nie mogłam sie do Was dostać
U nas tez pogoda paskudna, od rana ulewa i mgła, dzisiaj nici ze spacerku a miało to byc pożegnanie z wózeczkiem- ostatni spacerek startym wózkiem :)
Weronika teraz śpi bo wprowadzam jej zmiany w schemacie dnia bo mało spała do tej pory i była marudna, jak wszystko sie uda to bedzie miała przynajmniej dwie drzemki w ciagu dnia a nie jak do tej pory jedną ::)

a u nas słoooooooońce :):):)
na razie hihihihi

Julka nie zgrzyta bo nie ma czym, za to wygra każde mistrzostwa w marudzeniu :)
Nocka taka sobie, kilka razy wstawałam, ale przynajmniej już tak nie ryczała, dała się uspokoić cyckiem.

No i nie spi od 5 rano... ja nie wiem co z tym dzieckiem jest, w dzień prawie w ogóle nie śpi.
Chyba 10 godzin snu na dobę to za mało dla takiego malucha???

ale mi muli ten intewrnet blee
chciałam ponadrabiać co tam u was słychać ale chyba mi sie nie uda :(

elfiko pisze:
cześć kochane moje  :)
znowu mam problemy z internetem i od wczoraj nie mogłam sie do Was dostać
U nas tez pogoda paskudna, od rana ulewa i mgła, dzisiaj nici ze spacerku a miało to byc pożegnanie z wózeczkiem- ostatni spacerek startym wózkiem  :)
Weronika teraz śpi bo wprowadzam jej zmiany w schemacie dnia bo mało spała do tej pory i była marudna, jak wszystko sie uda to bedzie miała przynajmniej dwie drzemki w ciagu dnia a nie jak do tej pory jedną  ::)

zdradź sposób proszę, jak zmusić dziecko do snu w dzień? no pomijam spacery, bo wtedy sama się ulula jak ją wytrzęsie w wózku :)

Witajcie babeczki z rana :)
A juz najbardziej witaj nasza Maniu kochana :laugh:!!!!!!

Kochana nasza Ty Gwiazdeczko zamorska

Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin
Duuuuzo duzo sily i weny do pracy z dziecmi na co dzien,
Obys zawsze dla siebie wyskrobala troche tego cennego czasu,
niech Lukasz nosi Cie na rekach co drugi dzien ;), bo ma przewspaniala kobiete w domu
Obys jak najszybciej ujzala Polske i kochana rodzine
i niech sie spelnia wszystkie Twoje plany zyciowe na ten rok, a przede wszystkim
jak najszybszego ukonczenia pisania pracy!!! (bo chyba byl zaklad z Lukaszem :p )

Maniu-Bogusiu zyj nam 100 LAT !!!!!!

e_mama pisze:
na razie hihihihi

Nocka taka sobie, kilka razy wstawałam, ale przynajmniej już tak nie ryczała, dała się uspokoić cyckiem.

No i nie spi od 5 rano... ja nie wiem co z tym dzieckiem jest, w dzień prawie w ogóle nie śpi.

to rzeczywiście za mało na takiego malucha
Weronika też tak ostatnio spała ale ją w dzień zmuszałam bo wytrzymać sie nie dało. A pobudki odkąd jest czas przestawiony też mamy o 5 rano. Wczoraj byłam u koleżanki i pózniej wróciłam i w rezultacie położyłam potwora o 21szej czyli przeszło godzine pózniej niż zwykle i myśłałam że rano nadrobi ale gdzie tam.

e_mama pisze:
na razie hihihihi

wg mnie 10 godz to mało

moja Julia spi 11 w nocy od 21 do 8 czasami od 21,30

i w dzeń 3 razy po ok godzinie, czasem 40min, a czasem 2godz ale w sumie to z 3 godz w dzien

reklama
czesc babeczki :)

na poczatku moc caluskow dla naszej kochanej Mani w dniu urodzin, duuuzo milosci, cierpliwosci, kochajacego Duzego i wszystkiego czego sobie tylko zazyczysz...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry