reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

babeczki nie wiem czy nadrobię dziś :(

o ania szwarc była ? a właśnie wczoraj o niej myślałam :)

acha i chciałam zapytać, bo gdzieś wyczytałam (głównie maniulki i martulki) czy słyszałyście o programie przez który można gawędzić z zagranicy do polski z kompa na stacjjonarny ??? jak znajde to wlepię linka

reklama
aha i mam jeszcze pytanie, czy wasze dzieci (te które juz mają ząbki) zgrzzytają, bo mój krzysiek zgrzyta niemiłosiernie aż mi ciarki po plecach przechodzą

Zgrzytaja :laugh: ;) Alus zgrzyta i mu tylko mowimy "nie zgrzytaj" no i o dziwo przestaje na chwile, po czym sobie przypomina. Jak mu wyszly gorne jedynki to zaczal zgrzytac, ale potem przestal i teraz od tygodnia znowu zaczal ::) Mysle, ze i to przejdzie.

Ja nie znam takiego programu Kredziu, oproc skype, ale jak Kate napisala odplatnie.

czesc Kochane!!!
wpadam dopiero a tu wszyscy spia i nie dziwota bo to srodek nocki ...teraz miedzy nami jest 8 a nie 7h roznicy czasu wiec u Was zaraz swita a ja ide spac ;) :p

Kredziu nie slyszalam o tym programie ??? ale sie zapoznam ;D

reklama
witam z rana,  ;D
u nas dzisiaj okropna mgła wiec chyba nici ze spaceru, no chyba ze sie cos przejaśni
Martuska pisze:
Zgrzytaja :laugh: ;) Alus zgrzyta i mu tylko mowimy "nie zgrzytaj" no i o dziwo przestaje na chwile, po czym sobie przypomina. Jak mu wyszly gorne jedynki to zaczal zgrzytac, ale potem przestal i teraz od tygodnia znowu zaczal ::) Mysle, ze i to przejdzie.
ja tez mam nadzieje ze mu sie to znudzi bo nie mozna tego słuchac  ??? , a i chciałam wam jeszcze napisac że ostatnią pasją mojego dziecka, poza wyrzucaniem wszystkiego z półek i szafek, jast wszelkiego rodzaju obuwie  :o , od ciapków do butów zimowych (cudzych oczywiscie) wiec po domu chodzimy boso a buty inne trzeba szybko chowac żeby dziecko ich nie mamlało  ::) :p

Do góry