reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Byłam dzisiaj z Weroniką u pediatry bo naokoło usteczek zrobiła sie jej jakaś wysypka, wygląda jak opryszczka i chyba ją boli bo płacze jak jej tego dotkne i jak jej myje buzie. Dostałam maść i przy okazji zważyłam mojego małego łobuza i znowu jest problem bo od stycznia nic nie przybrała waży 7700 i stoi w miejscu, musze badania znowu robić i zobaczymy.

Kate no wreszcie wklej tutaj jakąs swoją fote bo ciągle sobie musze wyobrażać jak wyglądasz :mad: wstyd kochana wstyd.
Co do tego ,że nie w temacie jestes to ja tez tak sie czuje wiecznie bo dziewczyny tyle tematów poruszaja że ciężko zawsze być w temacie wiec sie nie martw, dawaj nowy temat i wszystko ok.
chociaż ostatnio tu takie pustki że jeszcze troche i tydzień będzie można nie zaglądać i nic di nadrabiania nie zostanie :-[ :-[ :-[

elfiko pisze:
Byłam dzisiaj z Weroniką u pediatry bo naokoło usteczek zrobiła sie jej jakaś wysypka, wygląda jak opryszczka i chyba ją boli bo płacze jak jej tego dotkne i jak jej myje buzie. Dostałam maść i przy okazji zważyłam mojego małego łobuza i znowu jest problem bo od stycznia nic nie przybrała waży 7700 i stoi w miejscu, musze badania znowu robić i zobaczymy.

moja Julia też mało przybiera i mam zlecenie stałe na badania 2 razy w miesiącu ale jak narazie wszystko ok, poprostu takie dziecko

a koło ust Juli też robiły się takie krostki bo ciągle warge wciągała i tak zasysała ale znikło jej to, jak widziałam że tak robi to jej smoczka dawałam żeby o tym zapomniała i pomogło

E_ mama tez sobie robi jaja z fotkami, najpierw nosa w choinke wsadzała a teraz nam Julcie zapodaje w avatorku, gdyby nie te foty ze spotkania koleżanek Trójmiasta to bym chyba zapomniała jak wygląda :mad: :mad: :mad: masz karniaka słonko!

no i nie wspomne tutaj o Wiki :mad: :mad: :mad: Ty kochana to już przegiełaś na całego, dzieci Twoich to wcale nie pamiętam może byś jakiegoś doroślejszego Oliwierka nam zaprezentowała co??
Brunetka spoko- Mateuszka pokazuje ale siebie fiu fiu chyba zapomniała co??

elfiko pisze:
Kate no wreszcie wklej tutaj jakąs swoją fote bo ciągle sobie musze wyobrażać jak wyglądasz  :mad: wstyd kochana wstyd.
Co do tego ,że nie w temacie jestes to ja tez tak sie czuje wiecznie bo dziewczyny tyle tematów poruszaja że ciężko zawsze być w temacie wiec sie nie martw, dawaj nowy temat i wszystko ok.
chociaż ostatnio tu takie pustki że jeszcze troche i tydzień będzie można nie zaglądać i nic di nadrabiania nie zostanie  :-[ :-[ :-[
heh muszę sie poprawic jutro może cóś pstryknę bo dzisiaj to juz bardzo wynędxzniała jestem

Mania tez w avatorku ma nadal uchole sterczące i cośik do siebie niepodobna sie zrobiła , chyba ją nam w tej hameryce podmienili.

Melll ja mam przemycac witamine A smarując weronice te usteczka masłem i na noc tantum verde odkażać, smoczek tez ma miec w buziolu , ale ona nie oblizuje tak bardzo za to wszystko wsadza do dziuba, ja przypilnuje jeszcze ale łoś ::)

pije drineczka smuteczka i chyba wpadne w alkoholizm wieczorny bo potem prynajmniej zasypiam a na trzeżwiaka to tylko myśle pół nocy i zero snu a rano styrana matka polka jestem
:p
kate332 pisze:
heh muszę sie poprawic jutro może cóś pstryknę bo dzisiaj to juz bardzo wynędxzniała jestem
no to czekamy z niecierpliwościa :)

elfiko pisze:
elfiko qrcze na pewno z weroniką będzie wszystko OK, mój krzysiek też ma ciągle wyniki nie za bardzo - za mało hemoglobiny i już drugi raz żelazo bierze a nie lubi go strasznie i musze cuda wymyślac żeby jakoś przemycić

reklama
no i dzisiaj stwierdziłam że sobie szkła kontaktowe musze zrobić , zawsze miałam uczulenie ale może cosik nowego wymyśłili co mnie uczulać nie bedzie??

Lubie swoje okulary bo w nich przynajmniej starsza troche wyglądam i sie baby w sklepie nie gapia na moja obrączke jak na kradzioną ale jak dzisiaj po raz któryś z rzedu Weronika mi okularami walnęła o ziemie to stwierdziłam że czas na zmiany, niestety ::)
poza tym mam je ciągle tak uciaprane że szok, moje dziecko sobie za punkt honoru postawiło zeby matka nic nie widziała ;D

Do góry