reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dziewczyny, rozliczylyscie juz pity? jak jest z ulga na internet, odliczamy wydatki od początku roku czy od marca, jak wszedl VAT? kurna nie wiem ::)

reklama
moja Tośka to chodzi spać najwczesniej chyba ze wszystkich lipcowych dzieciaczków, o 18.30 to już spi, czekam na zmianę czasu, może wtedy nie bedzie chodzila spać z kurami :laugh:
a co z gazelaczkiem? zostala pochlonięta przez pracę???

łaaał tofinek mmmmmmmmmmmmmm, śliczna buźka w avatorku :)
w pierwszej chwili myślałam, że ktoś nowy do nas dołączył :)

moja mała bestia śpi, nie mogłam jej dotrzymać do 18:45 do kąpieli bo już o 18 chciała spać i tak marudziła, że myślałam, że ją wymelduję z domu !!! Super, będziemy wstawać o 3 rano i chodzić spać o 17, żeby za nią nadążyć chyba będę musiała przejśc na jej rytm... inaczej drżyjcie narody ! ;) ;) ;)

Kasiu fajnie, że do nas zajrzałaś... mam nadzieję, że lekarstwa pomogą i obejdzie się bez kolejnego pobytu w szpitalu, wysyłam Ci dużo wiosennej, dobrej energii  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

tofinek pisze:
dziewczyny, rozliczylyscie juz pity? jak jest z ulga na internet, odliczamy wydatki od początku roku czy od marca, jak wszedl VAT? kurna nie wiem ::)

ja jeszcze nie rozliczałam PITów, bo czekamy na pismo z banku z wyliczeniem odsetek, ale faktury za internet bierzesz wszystkie od początku roku i sumujesz wydatki brutto.

no to idę rozliczać...
wiecie, co moja firma się przenosi, jakieś 160 km dalej niż obecna siedziba, więc na jesieni dolączę do mam, które siedzą w domku, JUŻ SIĘ NIE MOGE DOCZEKAĆ i może wtedy pomyślimy o rodzeństwie dla Tosi... mamy marzenie żeby zaadoptować dzidziolka, takiego żeby byla mala róznica wieku... zobaczymy

nio i po filmiku a tutaj cichutko strasznie
ja dzisiaj znowu sama sobie w domku siedze tzn z Weronika bo łoś w robocie.
Wiecie co......... chyba nam sie rozpada rodzina :-[

witam z wieczorka :) , nawet nie za bardzo wiem co pisać tak wypadłam z rytmu i nie wiem co u was słychac ::) ,
widzę że Tofinek się ujawnił ;D super a ja nadal nie mam odpowiedniego foto chyba sama musze sobie strzelic przed lustrem ;D ;D ;D

reklama
Do góry