reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a co z edzią !!????????

a majocha od początku była debeściarą!!
p10100016zw.jpg

kurde przypomniało mi się że mam jeszcze 2 pranka w pralkach powiesić :o a ja tu foty przeglądam i z hanti pogaduchy urządzam :)
iwon a ku ku :) juz po imprezce ? jak się udała ?

ten wątek też przeglądam i przypomniały mi siespacerki letnie :D
dscn55407ff.jpg

kolorowa_kredka pisze:
widzę że tu nikogo nie ma a ja troszkę nadrobiłam.........
nasza imprezowa iwonica znowu imprezuje :police: ;) no i tak ma być !!

uuuuu, lalalallalala, śpicie? Dookoła butelki po martini i humorek jak się patrzy...tylko Kornelka brak :( :( :( :( :(
Kurcze, bez niego nic już nie ma sensu :( Było super, ale ja chcę mojego niusia w łóżeczku :( Tęsknię :(

Idę spać babiszonki, żeby ten szmerek z główki wygonić ;) Kredeczko, Martususiu, imprezka superaśna, ale ja już typowa mamuśka jestem, i choćby nie wiem, jak miło było, puste łóżeczko wprawia mnie w nostalgiczny nastrój :( Ale juz za godzin kilka przytulę moje szczęście :) Póki co, idę moje starsze szczęście poprzytulać ;)

Pa pa koteczki :)

ah dokładnie już nigdy imprezka nie będzie taka sama !!!!
i ja kładę się tylko jeszcze to pranie przeklęta, moze tylko tymika powieszę...............bo od tego kompika dziś już wymiotować mi się cche serio !! słabo mi i niedobrze :( buuu ok buziaki kochane!

a wy jeszcze śpicie ??? ;)
ja głupia poszłam spać 15 po 3 pranie zzałatwiłam, tymika nakarmiłam i polulałam do 6 bo tym na jedzonko zrobił przebudkę później pospaliśmy jeszcze do 7.30 no ale już dfalej spanka nie było choć tymi przysypiał a po 8 z wyra się zwlekliśmy
dziś ładny dzinek słoneczny ale przybłam się bo mama ma "taki dzień" po prostu płacze bo tata rano cośtam już mówił o tym jak będziemy sięprzeprowadzać :(
no ale przecieżnie będzie tak źle będziemy się odwiedzać

dzień dobry
Ja sie nie wyspałam jakby ktoś pytał ::) bo nie mogłam zasnąć,
ide teraz pieluche dziecku zmienic bo czuje że trzeba oj trzeba ;D

reklama
Maniula ja tez mam chłopa chorego w domu to wiem co przeżywasz kochana , porównac to można tylko do męk piekielnych ::) mój na szczęście już pomału zdrowieje i nawet tym razem sie nad soba zbytnio nie użala bo mamy nowe autko i chce je szybko wypróbować a jakby jęczał ze go cis boli to bym mu jechac nigdzie nie pozwoliła. Cwana bestia z tego mojego łosia ::) tzn on myśli ze jest cwany a ja go z błędu nie wyprowadzam, niech sie cieszy chłopina ;D ;D

Zaraz zmykam na cotygodiowy obiadzik do rodziców moich wiec tylko szybciorem troszku nadrabiam bo mi jeszcze sporo zostało.
czytałam tam cos o śpiewaniu, ja tez śpiewam Weronice chociaż niektórzy twoerdzą że nie powinnam :laugh:

Nooo i mam tez martensiki kochane zielone, najlepsze buty świata!

Do góry