reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witajcie laski z wieczornej soboty

Wczoraj najpierw mnie nie bylo w domu,a potem bb nie chcialo sie owtorzyc i tym sposobem mialam dzisi pare stron do nadrobienia ;)

Witam jeszcze raz Kasie goraco i ciesze sie, ze juz Ci lepiej kochana. Martynie sciskaj i tul na ile tylko Ci pozwala ;)

Elfiko Ty sie kuruj nadal i moze wygrzewaj te plecki, a moze Grzes jak doszedl do siebei moglby Cie pomasowac? Przyjemne z pozytecznym ;) I dziekuje za Alusia :-*

Kredzia refleksy blond udaly sie w pelni, fajnie Ci z nimi. Artkowi sie podobasz?  :)  A ta piosenke to tak z pokolenia na pokolenie u nas w domu sie przekazywalo wiec nie mam jej na kompie, ale moze Mania jak sie nagra to Ci wysle ;D :p bo ona tez ja zna :D

Maniu a dla twojego Lukasza wszystkiego co najlepsze i niech o serducho dba!!!!

Hanti fajne foteliki, ja bym sie chyba na drugi zdecydowala, ale pwiem szczerze, ze sie nad kupnem jeszcze nie zastanawialam wiec tak tylko po wygladzie ;)

Adasiowi Niunki zdrowia zycze, oby to nic powaznego nie bylo.

Iwon pewnie bawisz sie juz dobrze, Fajnie Ci. Z tej "zazdrosci" chyba sobie piwo zapodam, bo w koncu weekend, a w tygodniu nie pije. To bedzie na konto wczorajszego dnia, bo byl dzien Sw. Patryka ;)

U nas z raczkowaniem srednie postepy, Alek wie jak nogami przebierac do przodu, ale nie moze sie z rekami dogadac w dodatku prawa reka by szla, a lewa nie chce sie oderwac od ziemi. Wydaj mi sie, ze to przez ten brak miesnia. No coz poczekamy, zobaczymy.

Ide ogladac laski do "poporodowek" ;)

reklama
Asia ja jestem, choc mam isc za chwile bigos gotowac, ale nasttawie co mam nastawic i gary niech skakaja na piecu a ja bede piwo pic przd kompem. jestem sama z Alusiem i moj los tez w pracy. Dzwonil do mnie chyba sie stesknil ::) i przy okazji Alka obudzil, prawie przy koncowce karmienia ;)

czesc Martusia...........

to my takie "samotne"mamuski jestesmy dzis..........

qrcze, tez bym sie cos napila, ale nic nie mam w domku..... :( :( :(

co do raczkowania to Kuba nauczyl sie juz bezbolowo redukowac pozycje z nog stojacych do soadu, jedo nowa, ulubiona pozycja jest teraz kleczenie.........tak sobie kleczy kolo mebli i wydaje dziwne odglosy!!!!

Kurcze wapdnij do mnie, bo u mnie piwa, dwie zgrzewki ;) Fajnie bysmy sie nimi zrobily 8)

Alek tez lubi kelczec, a mnie sie to starsznie podoba, w dodatku jak go pociagne za rece to idzie na kleczaco i to jest dopiero komiczne ;D

Tofinku zdjecia Tosi piekne, ale maleeeee!!! ja prosze o powiekszone. Na tym ostatnim Tosia jak w basenie wyglada :laugh:

oj, nawet nie wiesz jakbym sie do Ciebie wybrala na piweczko..............mam nadzieje ze kiedys sie wybiore do ciebie lub Ty do mnie :)

aktualnie pozeram platki..............mmmmmm. lepszy rydz niz nic.....

Oj zapraszam do mnie na angielska herbatke z mleczkiem,a po niej to juz mozemy pic co popadnie ;)
U mnie nei tak zle jest. Wiosennie bardziej niz w Polsce :)

Ja do Polski przylatuje 22 maja na tydzien z Alusiem, bo dziadki za nim placza. Ciesze sie ogromnie na myzl o wyjezdzie, choc to krotko bedzie. Potem polecimy 31 sierpnia moze nawet na 3 tyg i to juz razem ze Slawkiem, tak wiec wtedy tez zapraszam do mnie tylko do Skawiny :)

hej babule :)
uuuu tymi się budzi
tymi wykąpany i lula od 20, artek pojechał do niemiecno a ja już wykąpana, pranko powieszone, kolejne 2 w pralce siedzą. jedno pranie tymika wyprasowane no i ja teraz zasiadam do was :D
jeszcze zaraz może po piwesio skoczę bo widziałam że tata przywiózł, no ale chyba pierw to tymula nakarmię

dziewczyny no to już trzy samotne siedzimy ;) bo ja też na prawie tydzień samotna !!
martuś to często latacie do domku :)

tosia niezła babulka no i niezły pomysł na kapiel połączoną z prniem ;)

a ja będę nadrabiała w między czasie......................

reklama
Do góry