reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Kreduś kiedyś musi zaświecić słoneczko,kolorowa_kredka pisze:hej kochane !!!
tęsknę za wami ale komp mi się wali i nie tylko chciałabym nadrobić ale nie wiem czy mi się uda
u nas po malutku, tymi muszę go pochwalić często jak jest śpiący po prostu kładę go do łóżeczka i zasypia kilka razy mu się tak już zdarzyło
a tak wogóle to u nas lipka biednemu jeszcze wiatr w plecy !!!
a jak ci smutno to dawaj do mnie na gg numer telefonu i pogadamy ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
a sie chyba tez pozegnam............cos gorzej widze ekran komputera
spijcie dobrze babeczki..............do juterka przy kawce..........
spijcie dobrze babeczki..............do juterka przy kawce..........
hanti
Lipcowe Mamy '05
mała miejscowość Bielawa,dolnośląskieMelll pisze:hanti gdzie ty mieszkasz, kurcze teraz co to nowe zdjecie masz to jakbym cie znała 8) 8) 8)
muszę Ci kogoś przypominać,ale to miłe :laugh: ;D
no i szkoda,że się nie znamy : ;D
Lilka
Fanka BB :)
hanti pisze:Liluś sorka,jak Cię zdenerwowałam,ale ja tak z dobroci serca ;DLilka pisze:z tą łyżeczką to ja wątpie.....bo nie pukasz bezposrednio w ząbka a w dziąsełko....to jakas amortyzacja nie???
Hanti kobitko :laugh: ja sie wcale nie zdenerwowalam
a moze nie mam racji??? ale swoje powiedziec musze ;D taka baba ze mnie
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
uuuuuuuuuu nie załapałam się na 2000
Bylismy dziś z Juleczką pierwszy raz na rehabilitacji i będziemy jeździć co tydzień. Mała ma jedną stronę za bardzo napiętą i musimy pomóc jej ją rozluźnić i popracować nad wzmocnieniem drugiej strony.
Muszę kupić wałek taki dmuchany do ćwiczeń w domu. Któraś z Was go polecała, chyba Melll i z tego co pamiętam to gazelaczek też takiego używała.
Wieczorkiem byłam na kursie i oczywiście Julka znowu pięknie się spisała z tatusiem, zjadła zupkę, popiła soczkiem i tata zamiast się wysilać i pobawić z nią, odłożył dziecko do łóżeczka i włączył karuzelkę a po 5 minutach dziecko zasnęło.
ach, słyszę, że Miasto kobiet się zaczęło no to znikam ;D ;D ;D
acha
zostanę ciocią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taaadam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bylismy dziś z Juleczką pierwszy raz na rehabilitacji i będziemy jeździć co tydzień. Mała ma jedną stronę za bardzo napiętą i musimy pomóc jej ją rozluźnić i popracować nad wzmocnieniem drugiej strony.
Muszę kupić wałek taki dmuchany do ćwiczeń w domu. Któraś z Was go polecała, chyba Melll i z tego co pamiętam to gazelaczek też takiego używała.
Wieczorkiem byłam na kursie i oczywiście Julka znowu pięknie się spisała z tatusiem, zjadła zupkę, popiła soczkiem i tata zamiast się wysilać i pobawić z nią, odłożył dziecko do łóżeczka i włączył karuzelkę a po 5 minutach dziecko zasnęło.
ach, słyszę, że Miasto kobiet się zaczęło no to znikam ;D ;D ;D
acha
zostanę ciocią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taaadam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane troszkę nadrabiam
hanti ładna fotka taka wiosenna
nianiulka myślimy tu o tobie
niuńka dobrze że adaś ma siedobrze !!
maniulko kochana cieszę się że tymi do zdrówka wrócił !!
gratuluję kolejnych ząbków i początków raczkowania malcom
edytko no no te ruchy.................. ja poczułam w lany poniedziałek późno może dlatego że mam trochę więcej tłuszczyku
z duńskim też się pobeczałam i cała ta sytuacja wysypała rozmyślania............
maniula jakie zarąbiaszcze trampelówki zwłaszcza te pierwsze !
wiecie co wogóle to mi skayp soadł ??? niewiem czemu, komp mi siada wyłącza się i jakieś błędy wyskakują muszę szybciorem zgrać ftki na płytę bo jak by mi szlak trafił wszystkie to bym sięchyba..............
klauduś no no ale masz niespodziankę !!
no to edytko powodzenia w ćwiczonkach !! i gratulacje nowej pociechy !!!!
a i widziałam że ostatnio coś nie było też martuśki ???
hanti ładna fotka taka wiosenna
nianiulka myślimy tu o tobie
niuńka dobrze że adaś ma siedobrze !!
maniulko kochana cieszę się że tymi do zdrówka wrócił !!
gratuluję kolejnych ząbków i początków raczkowania malcom
edytko no no te ruchy.................. ja poczułam w lany poniedziałek późno może dlatego że mam trochę więcej tłuszczyku
z duńskim też się pobeczałam i cała ta sytuacja wysypała rozmyślania............
maniula jakie zarąbiaszcze trampelówki zwłaszcza te pierwsze !
wiecie co wogóle to mi skayp soadł ??? niewiem czemu, komp mi siada wyłącza się i jakieś błędy wyskakują muszę szybciorem zgrać ftki na płytę bo jak by mi szlak trafił wszystkie to bym sięchyba..............
klauduś no no ale masz niespodziankę !!
no to edytko powodzenia w ćwiczonkach !! i gratulacje nowej pociechy !!!!
a i widziałam że ostatnio coś nie było też martuśki ???
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
widzę że martulka jest ale na cycusiowym była
a wiecie co właśnie siostra była u mnie w pokoju z naleśnikiem i sokiem jabłkowym i mówi że drugi raz w miesiącu dostaje @ i że dlatego ją tak z jedzenim nosi ! i że jutro robi wafle z mleka w proszku, wychodzi biedna z pokoju a talerz miała na kubku postawiony i jak nie dupło to w przedpokoju to aż dziw że szkraby sie nie przebudziły i ot tak się najadła
a ja chyba mknę do wyrka bo jakoś strasznie kręgosłup mnie boli i w nogi zmarzłam
buziaczki kochane moje kobitki sto lat !!!!!!
a wiecie co właśnie siostra była u mnie w pokoju z naleśnikiem i sokiem jabłkowym i mówi że drugi raz w miesiącu dostaje @ i że dlatego ją tak z jedzenim nosi ! i że jutro robi wafle z mleka w proszku, wychodzi biedna z pokoju a talerz miała na kubku postawiony i jak nie dupło to w przedpokoju to aż dziw że szkraby sie nie przebudziły i ot tak się najadła
a ja chyba mknę do wyrka bo jakoś strasznie kręgosłup mnie boli i w nogi zmarzłam
buziaczki kochane moje kobitki sto lat !!!!!!