reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja będe już się żegnać, bo jutro do mojego promotora jade z koleżanką już na 8, i o 6 muszę wstać

a Julia też w nocy spi niespokojnie, ciągle pobudki ::)

pa :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kolorowa_kredka pisze:
hej kochane !!!
tęsknę za wami ale komp mi się wali i nie tylko :(  chciałabym nadrobić ale nie wiem czy mi się uda :(
u nas po malutku, tymi muszę go pochwalić często jak jest śpiący po prostu kładę go do łóżeczka i zasypia  :o kilka razy mu się tak już zdarzyło :D

a tak wogóle to u nas lipka biednemu jeszcze wiatr w plecy !!!
Kreduś kiedyś musi zaświecić słoneczko,
a jak ci smutno to dawaj do mnie na gg numer telefonu i pogadamy ;) ;D

a sie chyba tez pozegnam............cos gorzej widze ekran komputera :) :p :p :p

spijcie dobrze babeczki..............do juterka przy kawce..........

Melll pisze:
hanti gdzie ty mieszkasz, kurcze teraz co to nowe zdjecie masz to jakbym cie znała 8) 8) 8)
mała miejscowość Bielawa,dolnośląskie
muszę Ci kogoś przypominać,ale to miłe :laugh: :D ;D ;)
no i szkoda,że się nie znamy ::) :p ;D

hanti pisze:
Lilka pisze:
z tą łyżeczką to ja wątpie.....bo nie pukasz bezposrednio w ząbka a w dziąsełko....to jakas amortyzacja nie???
Liluś sorka,jak Cię zdenerwowałam,ale ja tak z dobroci serca ;D

Hanti kobitko :laugh: ja sie wcale nie zdenerwowalam
a moze nie mam racji??? ale swoje powiedziec musze ;D taka baba ze mnie ;)

uuuuuuuuuu nie załapałam się na 2000 :(

Bylismy dziś z Juleczką pierwszy raz na rehabilitacji i będziemy jeździć co tydzień. Mała ma jedną stronę za bardzo napiętą i musimy pomóc jej ją rozluźnić i popracować nad wzmocnieniem drugiej strony.
Muszę kupić wałek taki dmuchany do ćwiczeń w domu. Któraś z Was go polecała, chyba Melll i z tego co pamiętam to gazelaczek też takiego używała.

Wieczorkiem byłam na kursie i oczywiście Julka znowu pięknie się spisała z tatusiem, zjadła zupkę, popiła soczkiem i tata zamiast się wysilać i pobawić z nią, odłożył dziecko do łóżeczka i włączył karuzelkę a po 5 minutach dziecko zasnęło.

ach, słyszę, że Miasto kobiet się zaczęło no to znikam ;D ;D ;D

acha
zostanę ciocią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taaadam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochane troszkę nadrabiam :)

hanti ładna fotka taka wiosenna :)

nianiulka myślimy tu o tobie

niuńka dobrze że adaś ma siedobrze !!

maniulko kochana cieszę się że tymi do zdrówka wrócił !!

gratuluję kolejnych ząbków i początków raczkowania malcom :)

edytko no no te ruchy..................:D ja poczułam w lany poniedziałek późno może dlatego że mam trochę więcej tłuszczyku :)

z duńskim też się pobeczałam i cała ta sytuacja wysypała rozmyślania............

maniula jakie zarąbiaszcze trampelówki :D zwłaszcza te pierwsze !

wiecie co wogóle to mi skayp soadł ??? niewiem czemu, komp mi siada wyłącza się i jakieś błędy wyskakują :o muszę szybciorem zgrać ftki na płytę bo jak by mi szlak trafił wszystkie to bym sięchyba..............

klauduś no no ale masz niespodziankę !! :)

no to edytko powodzenia w ćwiczonkach !! i gratulacje nowej pociechy !!!!

a i widziałam że ostatnio coś nie było też martuśki ???

reklama
widzę że martulka jest :) ale na cycusiowym była :D

a wiecie co właśnie siostra była u mnie w pokoju z naleśnikiem i sokiem jabłkowym i mówi że drugi raz w miesiącu dostaje @ i że dlatego ją tak z jedzenim nosi ! i że jutro robi wafle z mleka w proszku, wychodzi biedna z pokoju a talerz miała na kubku postawiony i jak nie dupło to w przedpokoju to aż dziw że szkraby sie nie przebudziły i ot tak się najadła ;)

a ja chyba mknę do wyrka bo jakoś strasznie kręgosłup mnie boli i w nogi zmarzłam :(

buziaczki kochane moje kobitki :) sto lat !!!!!!

Do góry