reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kolacyjka zrobiona. To idę jeść i napić się Baileysa :D (uwieeeelbiam go!!!)

Jeszcze tylko synalka obrócę na plecy. Śpijcie słodko Babeczki!!!

reklama
dużo kwiatów dziś dostałam i czekoladki ::) niewskazane  :laugh:

ale jest mi troszę smutno, bo pewne osoby zapomniały o mnie, a wystarczyłby telefon i kilka słów, ale cóż  :( :( :(

hej kochane !!!
tęsknę za wami ale komp mi się wali i nie tylko :( chciałabym nadrobić ale nie wiem czy mi się uda :(
u nas po malutku, tymi muszę go pochwalić często jak jest śpiący po prostu kładę go do łóżeczka i zasypia :o kilka razy mu się tak już zdarzyło :D

a tak wogóle to u nas lipka biednemu jeszcze wiatr w plecy !!!

Klaudia pisze:
Kolacyjka zrobiona. To idę jeść i napić się Baileysa :D (uwieeeelbiam go!!!)

Jeszcze tylko synalka obrócę na plecy. Śpijcie słodko Babeczki!!!

Klaudus ha to mamy juz wiece wspolnego  ;D Ty masz Lukasza i ja mam Lukasza TY lubisz baileysa i ja go lubie Wy macie takie nosidelko a my takie  ;D
dscn07148sl.jpg

no i czekam na Ciebie na skype :D

Hanit to dobry pomysl z ta konferencija ha znowu popaplamy sobie na zywo ;D

Melll pisze:
nie załapałam się na strona 2000 ale za to na 2002 - tez fajny numer ;) ;D

ja tez
łeeeee

ale 2002 tez fajnie ;)

z tą łyżeczką to ja wątpie.....bo nie pukasz bezposrednio w ząbka a w dziąsełko....to jakas amortyzacja nie???

Lilka pisze:
z tą łyżeczką to ja wątpie.....bo nie pukasz bezposrednio w ząbka a w dziąsełko....to jakas amortyzacja nie???
Liluś sorka,jak Cię zdenerwowałam,ale ja tak z dobroci serca ;D

reklama
no a my pijermy hihihihhihi

klaudia super wyjazd....superoski tem Twoj los.............

mell ja z okazji dnia kobiet wcielam dwa ciasteczka.......hihihihhii

no wlasnie, co sie stalo z naszymi konferencjami??????????ja tez chche.........

Do góry