reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kochane Matrix sie skonczył wiec ja powolutku mykam

w tym miesiacu wleci nam gotówka taka dodatkowa i kupie sobie ten Adipex miesieczną kuracje+dietka
wogole wreszcie kupimy sobie ciuszki

boshee jak sie ciesze
jednak Łośki sie przydają  ;D

buzka i dobranoc
fajniuchno sie gadało
ojj dawno juz tak sobie nie pogadałam ze spokojem :)

oooo ostatnia byłam :)
a tyle siędo was napisałam, bo tymi obudził się z przeraźliwym płaczem i niemogłam go wybudzić dopiero młody się obudizł i pogadał do niego to sięuspokoił ! a później dalej cośniegrało albo brzuszek albo ząbki cyca nie chciał tylko musiałąm go nosić w końcu wpadłam na genialny pomysł, odkopałam nasz fotel bujany ze stosu ubrań i siadłam na nim z tymikiem i pionowo go trzymałam tak pół godzinki i zasnął.

ok ale teraz się nie rozpisuję, bo idę pranko powiesić :D

buziaczki

a i dzień dobry !!!!! :D

dzień doberek
Kredziu u nas była jazda jak tylko sie położyłam o 23.50 Weronika sie obidziła z płaczem i długo ją uspokajalismy dopiero herbatka pomogła ale i tak siedziałam z nią pół godziny i tak jak Ty Tymcia ja tez weronike pionowo trzymałam i kołysałam, zasnęła ale o 2giej sie obudziła i zaczeła gadać- a my z łosiem śmialiśmy sie cichaczem w łózku bo cały repertuar odwaliły, wszystkie słówka i odgłosy jaich sie do ej pory nauczyła gadała, trwało to tak dobre pół godziny ale o 2.30 już nie wytrzymałam i ja przywołałam do porządku ::)
No ale oczywiście o 7 pobudka na całego już :p o rany ::)

reklama

U nas od samego rana pada śnieg i to co już do tej pory przez ostatnie dni zdążyło stopniec teraz jest od nowa brrrrrrrrr
jest marzec!!!!!!!!!!!!! Wiosna!!!!!!!!!!! już!!!!!!!!

Do góry