reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja mialam straszne rozstepy na udach bo wczesniej straszni chuda bylam i sie mi w ciazy pod koniec zrobily ale od porodu uzywam dwa razy dziennie kremow-rano gerbera na rozstepy a na wieczor z avonu i teraz po 7 miesiacach mam te rozstepy duzo lepsze, zbladly, zmalaly ale zauwazylam ze jak cwicze to ok ale jak sobie zrobie ze trzy dni przerwy to je widac bardziej

reklama
a uzywalam Mustele ale i tak nie uchronila mnie przed rozstepami......

teraz tez jej uzywam no i czekam na ten no-scar :) mam nadzieje ze cos pomoze!!!!

hmmm
ja z doswiadczenia wiem ze kremy na rozstepy sa do kitu
ściema totalna
uzywałąm i w sumie zbledły a przestałam bach są!!

przestałam smarowac czymkolwiek i co?? same zbledły.....z czasem
wiec mysle ze to wydawanie kasy te kremy

zresztą moja kolezanka kosmetyczka powiedziala mi ze te na cellul;it to tez ściema
tłumaczyła mi ale ja i tak nie pamietam
pozatym ze to ściema ;D

wiecie co do rozstępów to ja też mam, ale wsumie w takich miejscach co ich nie widac albo się w oczy nie rzucają, bo nawet w stroju kąpielowym to mam pod pępkiem nisko więc przeżyje ::)

ja zadręczałam się rozstępami bardzo, bo ich dokońca zlikwidować nie można, ale to nie najważniejsze, uważam że nie jedna osoba, która nie może mieć dziecka oddała by wszystko by je mieć - jako znak po ciąży

ja poświęciłam swoje ciało by mieć dziecko i moze już nidgy nie będzie takie jak przed, ale ja już też nigdy nie będę taka jak dawniej, teraz jestem matką i to jest na pierwszym planie mojego całego życia

będę się starała aby znów mieć zgrabne kształty i jędrną skórę, bo to poprawi napewno mój komfort psychiczny, zresztą chcę by moja córka też dbała o swoje ciało kiedyś w przyszłości

Melll pisze:
wiecie co do rozstępów to ja też mam, ale wsumie w takich miejscach co ich nie widac albo się w oczy nie rzucają, bo nawet w stroju kąpielowym to mam pod pępkiem nisko więc przeżyje ::)

ja zadręczałam się rozstępami bardzo, bo ich dokońca zlikwidować nie można, ale to nie najważniejsze, uważam że nie jedna osoba, która nie może mieć dziecka oddała by wszystko by je mieć - jako znak po ciąży

ja poświęciłam swoje ciało by mieć dziecko i moze już nidgy nie będzie takie jak przed, ale ja już też nigdy nie będę taka jak dawniej, teraz jestem matką i to jest na pierwszym planie mojego całego życia

będę się starała aby znów mieć zgrabne kształty i jędrną skórę, bo to poprawi napewno mój komfort psychiczny, zresztą chcę by moja córka też dbała o swoje ciało kiedyś w przyszłości

co dodac?? nic !!
z ust mi wyjelas!!

melll zgadzam sie z Toba..........ja tez che dobrze wygladac dla siebie

zadowolona mama=zadowolone dziecko!!!!

wazna jest teraz dla mnie dietka i cwiczenia......jak sie chche zmienic swoja sylwetke to nietsety trzeba troche zmienic swoje zycie!!!!

Lilka masz swoje racje ale ja tez tak super w te kremy nie wieze, poprostu po ich zastosowaniu mam tak fajnie napieta skore, lubie to uczucie a  i tak po kapieli zawsze uzywam jakiegos balsamu a ten krem na rozstepy to taki moj nieliczny luksus  ;D

z tym luksusem to dobre ;D ;D ;D ;D

zauwazcie ze wszyskie reklamy kremow odchudzajacych maja na dole gwiadke z napisem przy rownoczesnym stosowaniu diety i cwiczen fizycznych!!!

tracak kilogramu skora traci jedrnosc i po to te kremy............takie moje zdanie

reklama
Joaska pisze:
melll zgadzam sie z Toba..........ja tez che dobrze wygladac dla siebie

zadowolona mama=zadowolone dziecko!!!!

wazna jest teraz dla mnie dietka i cwiczenia......jak sie chche zmienic swoja sylwetke to nietsety trzeba troche zmienic swoje zycie!!!!

poza tym ja sie super czuje jak tak mniej i zdrowiej jem, cwicze, czuje sie pelna energii i zauwazylam ze mam wiecej sil witalnych, mniej sie mecze,itp.
najbardziej na swiecie kocham jezdzic na rowerze i juz sie ciesze bo w tym roku tak okolo wrzesnia kupie na rower koszyk dla Weroniki i wio  ;D

Do góry