reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jezeli chodzo o brzuch to teraz mozna cos jeszcze z nim zrobic, pozniej bedzie jeszcze gorzej!!!!!

polecam brzuszki i dobry krem ujedrniajacy!!!!!!

!
elfiko pisze:
kurcze co ta mojha tesciowa do tego wina dodala?? kieliszek jeden wypilam i widze podwojnie ::) ::)
moze chce mnie otruc ?? ;)

hehehe.............ja juz po lampeczce i tej jakos tak blogo!!!

reklama
kochane zmykam bo młody już w wyrku leży :D\
a wiecie co m iwłaśnie powiedział !! że dziś w wiadomościach mówili, że biustonosze te chińskie czy jakieś takie mogą być rakotwórcze !! a już niedajbóg żeby fiżbina delikatnie skaleczyła skórę ::) no wiecie co tego to niesłyszałam

ok kochane mykam a widze że tu produkcja rośnie jak za starych czasów aż miło tylko jutro pewno będę musiała duuuuuuużo nadrabiać jak się dziewczyny dopadną do klawiatórek po winku i bez łosików w domcku ;) no a mi tak siępisze miodzio, bo młody przywiózł klawiaturkę :D taka fajniuchana tylko cośma poprzestawiane klawiasze niektóre i coś trzeba z tym zrobić a normalnie pisze sięna niej jak masełko nic nie słychać taka cichutka jest :D

buziaczki i dobrej nocki papatki

elfiko pisze:
Joaska pisze:
Lilka pisze:
a tak ogolnie to wyszłąm na miasto kupic cyckonosz i wrociłam bez bo ......zapomniałam 8) :p
za to przymierzalam spodnie i ja sie ide pociąć
gdyby nie ta cholerna wisząca skóra po ciąży to nie mialabym problemow z kupnem spodni
a teraz???
szkoda gadac
w pasie sie w zadnych zapiąć nie moge!!!

ile kosztuje wycięcie skóry :p ;D ja powaznie ;D

kolo 2000 tys. kosztuje plastyka brzucha......

powiem Ci, ze czytalam ze teraz jest najlepszy czas zeby sie tego pozbyc, ja cwicze, dietka, masaze, kremy.....i juz widze roznice....

ja to samo, cwicze, dieta, kremy, masaze i jest coraz lepiej ale nadal jak siedze to troszku wisi

A zanim zrobicie sobie te operacje i w ogóle te ćwiczonka masaże, itd to najpierw szczelcie sobie drugiego brzdąca bo szkoda będzie jak skórka dojdzie do ładu i potem znów od nowa walka ;D :p :p :p

Joł i ode mnie ! ;D

Co za dzień !!!

Najpierw pojechaliśmy na pogrzeb a że była piękna pogoda, to wzięliśmy małą na cmentarz i w sumie wyszedł nam z tej ceremonii spacer 3 godzinny. Jak wróciliśmy do domu to Julka nie chciała jeść owoców tylko possała cycusia, chwilkę poleżała i zasnęła. W tym czasie ja poszłam na kurs i kurcze z kursu wróciłam o 20 a Julka cały czas spała !!!!
Obudziłam ją delikatnie, żeby jej chociaż pieluszkę zmienić, ale była nie w humorze, szybko jej dałam cycusia i spowtorem do łóżeczka. Coś tam do siebie gadała i teraz chyba śpi.... Zobaczymy jak długo dziś, w sumie to nie jadła dziś ani owoców ani zupy ani soczku, pewnie w nocy będzie głodna.
Rozreguluje mi się przez te moje wyjścia, bo tata nie pomyślał o tym, żeby ją wcześniej przebudzić i nakarmić, o kąpieli nie wspomnę !!!
A swoją drogą co to za sprawiedliwość !??? ze mną młoda jest aktywna, a jak została z tatą 4 godziny to je przespała !!!

Iwonko cieszę się, że sałatka smakowała :):):) to jest jedna z moich ulubionych :)

Joasiu dziękuję, że linka z kursem hihihihihi, w praktyce to jednak trochę inaczej wygląda :)

Elficzko daj znać kiedy następna fura garów Ci się uzbiera to pogadamy o tej zmywarze :):):)

Mell niezłe z tą czytającą kobietą, hihihihihi, czytałam łosiowi :):):)

Dostaliśmy dziś odpowiedź z Urzędu Skarbowego w sprawie interpretacji przepisów mających odniesienie do naszej sytuacji i wiecie co? składając wniosek zadałam Naczelnikowi 5 pytań i Ci kurcze odpisali mi w 5 różnych pismach, po jednym na każde pytanie i wysłali to do mnie w 5 kopertach, każda ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru i oczywiście na koszt podatnika! Niezła beka co? Pewnie taki mają wymóg ustawowy, ale nie wiem dlaczego nie można wysłać w jednej kopercie tych 5 odpowiedzi?
No ale w końcu mogę złożyć PITa i czekać na zwrot podatku :)

Instruktor na kursie postraszył nas, że odkąd wprowadzono nowe przepisy to zdawalność na egzaminie państwowym zmalała do 24% z 31%. Czyli czeka mnie batalia, ale oczywiście do tego jeszcze długa droga :)
Niech żywi nie tracą nadziei :):):)

Oki idę teraz do łosińskiego, bo na dziś zaplanowaliśmy miły wieczór :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Acha- zdrówka dla wszystkich chorusków !!!!!!!

Kurcze............... moje dziecko mnie dziś naprawdę wykończyło, chyba się z łosiem zrelaksuje  

z tym zasypianiem już było tak dobrze, zasypiała spokojnie a dziś za każym razem płacz  ale wózek stoi na dole, nie poddam się, wiem że początki są trudne i to mnie pociesza
Matejowi za to  idą górne dwójki, już ma bardzo napuchniete dziąsła, zaczął znów zalewać się (i mnie :p) śliną i ciągle musi coś mieć w buzi, choć przez to marudzi.
W całym tym ząbkowaniu i tak jest grzeczny, ale ja już bym chciała, aby te zębiska urosły ::)

Joaska pisze:
jezeli chodzo o brzuch to teraz mozna cos jeszcze z nim zrobic, pozniej bedzie jeszcze gorzej!!!!!

!
elfiko pisze:
kurcze co ta mojha tesciowa do tego wina dodala?? kieliszek jeden wypilam i widze podwojnie  ::) ::)
moze chce mnie otruc ??  ;)

dobry czas??
a nie za pozno???juz?
bo ja mysle ze juz za pozno.....w koncu 7 miesiecy od porodu minelo

a jak cwiczycie
bosheee wy takie laski i takie samozaparcie macie a ja taka rebeka i nic!!

ale jak byłam szczupła tez sie potrafiłam odchudzac
moze dlatego ze bedac szczuplym masz swiadomosc ze rezultaty beda szybkie a ważąc tyle co ja teraz to długi etap przede mną

mysle o tym leku podobnym do meridii,musze isc do lekarza
bo sama nie dam rady

a wyciac chce skore bo mam oblesne roztepy
fujjjj

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr szalone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podczas pisania wiadomości wysłano 22 odpowiedzi...
i co ja robię, próbuję wysłać jeszcze raz

podczas pisania pojawiło się 15 nowych odpowiedzi !!!!!!!!!!

heheheh, to lubię, tylko, że nadrabiać będę jutro :):):) ;) ;) ;)

lila ja robie cwiczonka z mojej plytki z aerobikiem, zamieszczalam ja na watku z cwiczeniami :)

a na rozstepy zamowilam sobie no-scar......podobno dziala cuda!!!!

co do operacji to nie zdecydowalabym sie chyba..........za duzo rzeczy widzalam .....

Lilka pisze:
Joaska pisze:

!
elfiko pisze:
kurcze co ta mojha tesciowa do tego wina dodala?? kieliszek jeden wypilam i widze podwojnie  ::) ::)
moze chce mnie otruc ??  ;)

dobry czas??
a nie za pozno???juz?
bo ja mysle ze juz za pozno.....w koncu 7 miesiecy od porodu minelo

a jak cwiczycie
bosheee wy takie laski i takie samozaparcie macie a ja taka rebeka i nic!!

ale jak byłam szczupła tez sie potrafiłam odchudzac
moze dlatego ze bedac szczuplym masz swiadomosc ze rezultaty beda szybkie a ważąc tyle co ja teraz to długi etap przede mną

mysle o tym leku podobnym do meridii,musze isc do lekarza
bo sama nie dam rady

a wyciac chce skore bo mam oblesne roztepy
fujjjj

o tekach podobnych do meridy to sie naczytałam ale to nic dobrego

a po odstawieniu podobno koszmar

reklama
łaaaaaaaaaaaaa
no nadrabiałam Was :):):):) nie mogłam się powstrzymać :)

ale teraz już znikam do juterka :):)

Kredzia dziś nie jeździłam, muszę dać odpocząć sąsiadom hehehe

Do góry