reklama
TERAZ JUZ WIEM, OBCINAM NA 100% ;D. Zawsze tak mam ze na zdjeciach wygladam lepiej z grzywką ajak juz mam to załuje. Bez sensu. A to faktycznie ta fotka.Iwon pisze:Nianiu!
Ja pamiętam Twoją pierwszą fotkę, kiedy się ujawniłaś na BB (tak, tak, nie było mnie, ale jak wiecie podczytywałam Was już od dawna ;D) i na niej miałas właśnie grzyweczkę. To była fotka z jakiegoś kasyna chyba , bo w karty waliliście. I nie wiem, co za piczka ze mnie, że zapomniałam Ci o tym napisac, a miałam to kiedyś zrobić- wg mnie wtedy wyglądałaś super. To znaczy jasne, że teraz też powalająco, ale z grzywuchą bardziej mnie ujęłaś
Decyzja należy do Ciebie :laugh:
Wiecie co coś Wam wyznam. Odkąd jest opiekunka i zajmuje sie w wiekszosc czasu Maksem jakos bardziej ciesze sie kiedy moge byc z nim sama. I teraz np spiewam mu i go lulam do spania ;D : Wiem wiem powiecie i kto to mówi zwolnenniczka Tracy. Ale jakos tak chce mu dac jak najwiecej uczucia...
Joaska
Lipcowe mamy '05
Niania nie wiem dlaczego, ale zkas znam tego faceta na fotcem tego w czarnym..........to jakis Twoj kumpel czy co???taka mi sie znajoma geba wydaje, moze to jakis aktor??????hmmmmm
Hej kochane
Wiem ze strasznie zawinilam !!! Maniulka dala mi wkoncu kopnaka zeby sie u Was pokazac !! Ja ostatnio jakos nie moglam znalesc czasu !! Ale czesto o Was myslalam !!! Mam nadzieje ze wszystko u Was w pozadku i nie bylo zadnych wiekszych problemow !!!
Lilkus dziekuje za pamiec !!! Zeczywiscie Matteo ma dzisiaj 7 mies. ! Niestety nie mialam nawet czasu Was podczytywac !!!
Teras postaram sie byc na biezaco chociaz do poczatku lutego bede w miare zajeta !!!
Pewnie juz o tym pisalyscie , ale gdybyscie mogly mi tylko powiedziec czy sa jeszcze jakies dzieci, ktore nie siedza ? Bo Matteo jeszcze nie siedzi dobrze i troszke zaczyna mnie to martwic !!
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno !!!
Wiem ze strasznie zawinilam !!! Maniulka dala mi wkoncu kopnaka zeby sie u Was pokazac !! Ja ostatnio jakos nie moglam znalesc czasu !! Ale czesto o Was myslalam !!! Mam nadzieje ze wszystko u Was w pozadku i nie bylo zadnych wiekszych problemow !!!
Lilkus dziekuje za pamiec !!! Zeczywiscie Matteo ma dzisiaj 7 mies. ! Niestety nie mialam nawet czasu Was podczytywac !!!
Teras postaram sie byc na biezaco chociaz do poczatku lutego bede w miare zajeta !!!
Pewnie juz o tym pisalyscie , ale gdybyscie mogly mi tylko powiedziec czy sa jeszcze jakies dzieci, ktore nie siedza ? Bo Matteo jeszcze nie siedzi dobrze i troszke zaczyna mnie to martwic !!
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno !!!
To był jakis wlasnie aktor chyba z jakiegos teatru. Ale nie wiem dokładnie. Tak sie skurczybyk przyssał do mnie ze musiałam uciekać przed nim. Nadmienie ze byłam wtedy w czwartym miesiacu ciazy hiihhiih oczywiscie prócz kumpeli i kumpla nikt o tym nie wiedział hihihiJoaska pisze:Niania nie wiem dlaczego, ale zkas znam tego faceta na fotcem tego w czarnym..........to jakis Twoj kumpel czy co???taka mi sie znajoma geba wydaje, moze to jakis aktor??????hmmmmm
alka2
Fanka BB :)
hej dziewczyny, całusy dla wszystkich solenizantów i jubulatów :-* :-* :-* :-* :-*
a mój łoś zaraził Michałka i bidulek kicha kaszle i ma 38 i dziś idziemy do lekzarza :-[ :-[ :-[ :-[
E mamo bawcie się dobrze, powiesz czy warto iść na ten film, pozdro dla K.
NiaNia ja o Tobie myślałam ostatnio i stwierdziłam że Ty bardzo dobra kobieta musisz być! ja to bym miała nerwa na maxa - biore wychowawczy, mówią mi że mam skrócić, potem że może nie a potem ze może zwolnienie (chyba że coś pomyliłam, ale tak mi wyszło z tego co pisałaś 8) ) No nic tylko zaje...ć - matkę z niemowlakiem szarpać > >
a mój łoś zaraził Michałka i bidulek kicha kaszle i ma 38 i dziś idziemy do lekzarza :-[ :-[ :-[ :-[
E mamo bawcie się dobrze, powiesz czy warto iść na ten film, pozdro dla K.
NiaNia ja o Tobie myślałam ostatnio i stwierdziłam że Ty bardzo dobra kobieta musisz być! ja to bym miała nerwa na maxa - biore wychowawczy, mówią mi że mam skrócić, potem że może nie a potem ze może zwolnienie (chyba że coś pomyliłam, ale tak mi wyszło z tego co pisałaś 8) ) No nic tylko zaje...ć - matkę z niemowlakiem szarpać > >
reklama