reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti, kochana, mojagębula już lepiej cały czas ja w domu kremuję i juz nie jest taka czerwona i poznikały te purchawy. Nie do końca wygląda jak wyglądała ale juz płeć żeńską wpuszcze do domu.

Iwon pisze:
Nianiu!
Ja pamiętam Twoją pierwszą fotkę, kiedy się ujawniłaś na BB (tak, tak, nie było mnie, ale jak wiecie podczytywałam Was już od dawna  ;D) i na niej miałas właśnie grzyweczkę. To była fotka z jakiegoś kasyna chyba  ;), bo w karty waliliście. I nie wiem, co za piczka ze mnie, że zapomniałam Ci o tym napisac, a miałam to kiedyś zrobić- wg mnie wtedy wyglądałaś super. To znaczy jasne, że teraz też powalająco, ale z grzywuchą bardziej mnie ujęłaś  :)

Decyzja należy do Ciebie  :laugh:
TERAZ JUZ WIEM, OBCINAM NA 100% ;D. Zawsze tak mam ze na zdjeciach wygladam lepiej z grzywką ajak juz mam to załuje. Bez sensu. A to faktycznie ta fotka.
prohibicja1019mp.jpg

Wiecie co coś Wam wyznam. Odkąd jest opiekunka i zajmuje sie w wiekszosc czasu Maksem jakos bardziej ciesze sie kiedy moge byc z nim sama. I teraz np spiewam mu i go lulam do spania ;D ::) Wiem wiem powiecie i kto to mówi zwolnenniczka Tracy. Ale jakos tak chce mu dac jak najwiecej uczucia... :)

Niania nie wiem dlaczego, ale zkas znam tego faceta na fotcem tego w czarnym..........to jakis Twoj kumpel czy co???taka mi sie znajoma geba wydaje, moze to jakis aktor??????hmmmmm

Hej kochane
Wiem ze strasznie zawinilam !!! Maniulka dala mi wkoncu kopnaka zeby sie u Was pokazac !! Ja ostatnio jakos nie moglam znalesc czasu !! Ale czesto o Was myslalam !!! Mam nadzieje ze wszystko u Was w pozadku i nie bylo zadnych wiekszych problemow !!!
Lilkus dziekuje za pamiec !!! Zeczywiscie Matteo ma dzisiaj 7 mies. ! Niestety nie mialam nawet czasu Was podczytywac !!!
Teras postaram sie byc na biezaco chociaz do poczatku lutego bede w miare zajeta !!!
Pewnie juz o tym pisalyscie , ale gdybyscie mogly mi tylko powiedziec czy sa jeszcze jakies dzieci, ktore nie siedza ? Bo Matteo jeszcze nie siedzi dobrze i troszke zaczyna mnie to martwic !!
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno !!!

Joaska pisze:
Niania nie wiem dlaczego, ale zkas znam tego faceta na fotcem tego w czarnym..........to jakis Twoj kumpel czy co???taka mi sie znajoma geba wydaje, moze to jakis aktor??????hmmmmm
To był jakis wlasnie aktor chyba z jakiegos teatru. Ale nie wiem dokładnie. Tak sie skurczybyk przyssał do mnie ze musiałam uciekać przed nim. Nadmienie ze byłam wtedy w czwartym miesiacu ciazy hiihhiih oczywiscie prócz kumpeli i kumpla nikt o tym nie wiedział hihihi

hej dziewczyny, całusy dla wszystkich solenizantów i jubulatów :-* :-* :-* :-* :-*

a mój łoś zaraził Michałka i bidulek kicha kaszle i ma 38 i dziś idziemy do lekzarza :-[ :-[ :-[ :-[
E mamo bawcie się dobrze, powiesz czy warto iść na ten film, pozdro dla K. :p

NiaNia ja o Tobie myślałam ostatnio i stwierdziłam że Ty bardzo dobra kobieta musisz być! ja to bym miała nerwa na maxa - biore wychowawczy, mówią mi że mam skrócić, potem że może nie a potem ze może zwolnienie (chyba że coś pomyliłam, ale tak mi wyszło z tego co pisałaś 8) ) No nic tylko zaje...ć - matkę z niemowlakiem szarpać >:D >:D

reklama
a że łosie nierówno mają pod sufitem to norma - ja idę na jakieś fikanie nogami (czyt. aerobik) a mój mnie na spowiedź - a czy w grupie dużo facetów, a czy facet prowadzi, a o której się kończy :o :o :o :o no comments...

Do góry