reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alusiowi moc :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Mamy za soba ciezka noc. Adas od 3 dawal popalic. Plakal, jakby mu cos bylo, o 5 dostal mleko z kaszka kukurydziana lyzeczka :mad: i jakos zasnal. To jest chyba zarazliwe :p ;)

Z paula bylam na testach alergologicznych i na szczescie ma uczulenie tylko na jajka, kakao i zyto, wiec mozemy chyba miec zwierzatko. Chcemy szenszyla. :)

reklama
Cześć kochane,

u nas w domku tez lamenty i Macko zrobic sie niespokojny. Nie mam pojęcia o co chodzi. Wychodzi mi to na kolejne zęby, ale dopiero co gorne wyskoczyly... Ja tego nie zniose, jesli znowu będzie ząbkował ::)

Ale, ale.... od poniedzialku przychodzi niania. W koncu sie zdecydowalam na jedną panią - a najlepsze jest to, że na pierwsza ktora nas odwiedzila :) A teraz strasznie sie gryze, ze zostawie Maciejke w domku. Tak w ogole to chyba nie chce wracac do pracy... Jejuuuu... Mam nadzieje ze gdy tylko wroce, to sprawy jakos sie ulozą i teraz to tylko taki stres w oczekiwaniu na zmiany. Ech...

Martuśka - czyli Ty w Pol;sce znow jestes? Ciesz sie rodzinką, a na BB to jeszcze zdążysz wejść! Myślę, że jestes rozgrzeszona przez wszystkie lipcóweczki ;) :D

Tusiu - ja sie nie mogę napatrzeć na Majeczkę! Jest taka śliczna :D

Niuńka, a Twoj Adaś to juz zaawansowany żarłoczek, nawet je marchewkę, no no

Kasiu - czy Martynce urosły włoski Dawno jej nie pokazywalas i urosla ładnie :D O0

Dziewczyny, a czy dajecie dzieciom żółtko? W mojej mądrej książce jest napisane, że w 7mym miesiącu podaje sie juz żółtko, ale zastanawiam sie ską wziąć dobre jajka. Bo takie ze sklepu, fermowe to chyba niedobre ? Z kolei na targu to nigdy nie wiadomo czy świeże... Jak sądzicie?

ja na temat żóltka nic nie wiem oprócz tego że moze uczulać :( , mój lekarz zawsze bardzo skrupulatnie mówi mi co podawac i o żółtku nic nie mówił wiec moze jeszcze za wczesnie ::) :p

Hanti dziekuje :)
Ja fasolowa robie i oderwalam sie na chwile, ale moje dziecie sie juz obudzilo

Wogole to zdrowia dla Kasi i Martynki oraz Mani, Gabci i Tymusia!!!
Co do tesciowych, bo taki temat byl poruszany, to ja jestem z moja w dobrych stosunkach, bo i za czesto sie nie widujemy, ale narzekac nie moge. Dostalm zaproszenie na obiad na sobote nawet :)

Joasiu ja tez  ym chciala z Toba pogadac, ale nie mam tu twojego skypeowego adresu, bo jestem na skype brata. Wogole mam ochote na pogaduchy :laugh:

Tusia a maz z Toba to ma dobrze :D ;D

Z Edytki to ja tez wiem, ze super babka :) Wogole to mysle, ze w realu jeszcze troche inne bysmy sie okazaly. Tu na forum nie wysylamy nic pozawerbalnie (oprocz buziek), a to jeszcze dodaje uroku ;) Kurde no fajnie by sie bylo z wami spotkac (westchnienie) ;).

Ach i dla Wiki i Tymusia spoznione zyczenia urodzinowe!!! Wszystkiego co najlepsze

hanti pisze:
kate332 pisze:
my tez sie przymierzamy do kupienia jakiegos "stwora", ale dopiero latem i to bardziej dla piotrka, bo on szaleje na tym punkcie, mielismy kiedys kota był super ale atakował tesciową (ona mieszka pod nami i nie dało sie uniknąć tych spotkan), kilka razy ją pogryzł po nogach  :p , no i go wydalismy  :(
piotrek chce albo psa albo królika miniaturke, jeszcze zobaczymy, do lata daleko

ale mnie rozbawiłaś Kate ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja też chcę takiego kota
hehh znał sie na ludziach >:D ::) 8)

ha Martuska u nas jak u Bandych,tatus ucieka przed napaloną mamusią. Pewnie gdyby wiedział co się dzisiaj szykuje to został by po godzinach ;)
Gazelaczku mój domowy kucharz mówi, że to dużo cholestoru i nie dajemy. ::)

reklama
elfiko pisze:
ja znowu doła meteorologicznego łapie bo w nocy u nas padał śnieg ( swoja droga dawno nie padał  :mad:) i nadal pada i jest zimno jak ch...lera i znowu sa zaspy i będe siedziec w domu przez tydzień znowu  :mad:
a w nioedziele ma byc u mnie - 16 stopni super!! :mad:
elfiko u mnie ta sama strefa klimatyczna, pada, mrozi.... kiedy wiosna!???!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? dopiero sie cieszyłam ze na spacer jak człowiek wózkiem moge wyjsc i kicha, znowu zasypało :-[ :mad:

Do góry