reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hm... mi w sumie po Cilescie tez urosly. Chyba taka moja uroda i już ;D
Ale ale Tusia - o ile pamiętam to na ciebie zadzialala ciąża? ;) ;D :p

reklama
nadrobilam...........uffff! ;)

u nas dziś na "tapecie" mata ginastyczna............ja jestem wniebowzięta,chyba jak nikogo nie będzie w domku to sama na niej poleżę >:D O0 :o

a co do Otki to wreszcie zaczęła robić jakieś wygibasy,no może już nie będzie odstawać od reszty dzieciaczków z BB

do tej pory to nic jej się nie chciało,ani obracać ,ani za bardzo podnosić głowy do zabawek............a teraz rewelacja,już chyba leży tam ze trzy godziny i jak na razie nie ryczy ::) ::) ::)

Ja ja znowu tak od czapy ale moz ektoś wie - ile dac łzyeczek kaszki na 150 wody + 5 mleka tak zeby szła przez butle Avent 3??
heheh zabrzmiało jak jakas zagadka ihihi
tysiac razy to przerabiałaysmy ale chce sie upewnić 8)

gazelaczek pisze:
Co do Macka, (....) No i oczywiście pod poduszkę kładę mu dzieła noblistow - tak średnio jednego na tydzień  ;) ;D :p

buahhahahahahahhahahhahha, nie no gazelaczku jesteś normalnie wielka !!!:) ;D ;D ;D ;D ;D :p :p :p

za to drugiemu dziecku kupiliśmy zegarek casio taki zbajerami(trochę ich za dużo,ale co tam zawsze to ładniej taki urozaicony wygląda) i synuś,biega po mieszkaniu i tylko na ręke patrzy ;) ;) ;)
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=80314102

Tusiu współczuje teściów,pocieszeniem jest,że to dla Ciebie nie rodzina :p

Tusiu i Joasiu z mężami tak to bywa,ja się z moim też czasem kłócę,bo mi nie chce za bardzo pomagać przy Otce(wychodząc z założenia,że właśnie siedzę w domu po to bym się nią zajmowała),a niech  mu tam po co nerwy sobie szarpać,nie robię mu śniadań i kolacji,ani do pracy jak idzie buziaka nie dostanie i coś mu wtedy brakuje i sam przyłazi i się prosi.....hahhahaa

ja na razie wczoraj poczułam,że wróciłam do żywych(wreszcie mam kontrolę nad ciałem w kwestii antykoncepcji)
i było suuuupeeerrrr.......... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jak wiecie ,co mam na myśli,wiecie na pewno ;)

Nianiu można je usmażyć jak schabowe.........lub jakiś sosik np.do klusek śląskich

e_mama pisze:
Iwon pisze:
Cześć niunie  ;)

Edytko fajne fotki z wypadu, tylko Ciebie na nich brak  :(

hehhehe, jesteśmy ;D ;D ;D ja to ta najgrubsza HAHHAha :):):) no i oczywiście nie ma mnie na fotkach robionych przeze mnie, ale jestem na fotkach robionych przez dziewczyny:) ale mądrze napisałam hehhehehhe
Edytko,gdzie te fotki można podejrzeć?????

reklama
my mamy dzis INTENSYWNE wyrzynanie sie ząbków........ ::)kobiety co ja mam za cyrk na kółkach w domu....

Mili nie chce NIC JEŚĆ!!! wypiła dzis dwie butelki po 180ml i ostatnią o 13!!!!!
nie wiem co robic.....wszystko juz jej dawalam
soczek,mleczko z kaszka,deserek.....NIC!!
JESTEM ZAŁAMANA......ona schudnie jak nic

Do góry