reklama
tofinek
Fanka BB :)
wiecie co, chcialabym mieć taką czarodziejską szklaną kulę z ktorej moglabym skorzystać tylko 3 razy w życiu i ten pierwszy bylby teraz-chcialabym zobaczyć moją Tosię jak bedzie miala 20 lat, czy bedzie szczęśliwa,co bedzie robila i takie tam...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
tofinek pisze:
dzięki tofinek : : : To mi Weronikę razem z teściową skutecznie przegoniłaś : ;D ;D ;D
jakby co, to Tosia jest wolna
No to wszystko jasne :laugh: :laugh: :laugh:
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Czesc babeczki! A ja ostatnio na rzęsach chodzę, bo Maciek w nocy się budzi po 4 razy, pewnie przez te ząbki (czytaj ząbek ) W dzień śpi ładnie po 1,5 albo nawet 2 godziny.
Właśnie zamówiłam na allegro krzesełko drewniane za 68 zł, dzisiaj w sklepie widziałam identyczne za 99zł
Właśnie zamówiłam na allegro krzesełko drewniane za 68 zł, dzisiaj w sklepie widziałam identyczne za 99zł
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Gazelaczku, mnie nawet nie boli, za to mnie często swędzi, ale ten kolor to jest beznadziejny. Mam nadzieję, że to się kidyś zmieni na perłowy, ale kurcze prawie pół roku minęło, a ona wygląda prawie tak samo jak po operacjigazelaczek pisze:Klaudia, wyslalam Ci informacje ktore chcialas
Jesli chodzi o Twoje pytanie o blizne, to moja nie wygląda za ciekawie. Sa miejsca gdzie sie ladnie wchlonelo, ale generalnie mam ciemno-różowy pasek. Takie nieprzyjemne twarde zgrubienie. No i to czasem boli - nie tyle blizna, co okolica. Glownie po cwiczeniach na brzuch czuje nieprzyjemny bol. A Ciebie boli??
elfiko
lipcowe mamy ´05
ufff śpi
już zaliczyłam kłótnie ze szwagrem i jestem wesoła lalala ;D
pacan jeden!!!
Iwonko co Ty? tp tak bramiało jakbys nas opuścic miała , no nie, my tutaj zawsze na Ciebie czekamy i nawet jak nie będziesz odpowiadać na nasze posty to wystarczy jak coś od siebie napiszesz, co u Kornelka jak tam w pracy ,no :-[
już zaliczyłam kłótnie ze szwagrem i jestem wesoła lalala ;D
pacan jeden!!!
Iwonko co Ty? tp tak bramiało jakbys nas opuścic miała , no nie, my tutaj zawsze na Ciebie czekamy i nawet jak nie będziesz odpowiadać na nasze posty to wystarczy jak coś od siebie napiszesz, co u Kornelka jak tam w pracy ,no :-[
elfiko
lipcowe mamy ´05
NO NO NO KTO MI TUTAJ ZIęCIA PODEBRAć PRóBUJE CO!!??? > > >Iwon pisze:tofinek pisze:
dzięki tofinek : : : To mi Weronikę razem z teściową skutecznie przegoniłaś : ;D ;D ;D
jakby co, to Tosia jest wolna
No to wszystko jasne :laugh: :laugh: :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:tofinek pisze:Kornel-Osoba o tym imieniu jest niespokojna i nieufna wobec otoczenia. Lubi chodzić nieutartymi drogami, znosi niewygody, nie zraża się niepowodzeniami. Uwielbia wytykanie zła, toteż w życiu niejedno krytykuje, dlatego też nie ma zbyt spokojnego życia. Zna dość dobrze charaktery ludzi, umie rozszyfrować stan duszy osób przeciwnej płci, toteż niezbyt łatwo zawiera z nim przyjaźń. Trudna w małżeństwie, lubi łatwe życie, dlatego niechętnie wstępuje w związek małżeński, Przy tym wszystkim jest towarzyska, potrafi znaleźć się w każdej sytuacji życiowej, wybrnąć dyplomatycznie ze zmartwienia. Kocha zmiany, dlatego wiele podróżuje.
HIHIHI my tam sie nie martwimy, lubimy wyzwania : : : ;D
reklama