reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a moje dzecko teraz mleko zjadło i padło ;D
Wcześniej po obiedzie spaćne chciała ::)
ja ide dokończyć obiad. Mam juz ten kalafior zrobiony teraz ryba
o jak fajnie tyle kucharek sie zebrało i mam wreszcie pomysły na dobre jedzenie

reklama
hej hej
tylko powiem

dzieki za cieple slowka  :-*

zawiesilam lampki w oknie jakos tak ladnie kolorowo sie zrobilo....troszke lepiej

Martuska Ty bratnia dusza moja na wygnaniu wiem ze wiesz o co chodzi buziaki  :-* :-* :-*

dzisiaj jakis spiochowaty dzien dla naszych maluszków mój spi 1,5 godz to sie raczej nie zdarza ale dobrze bo troche odsapne przy kompie chociaz gary po obiedzie zalegają wszystkie powierzcznie kuchenne a co tam  :p

reklama
Do góry