reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelaczku wszystkiego najbardziej cudownego urodzinowego :-)

Lilka ja imieninki obchodzę tak jak Joaśka :-) 24 maja :-)

Cześć kochane moje :)

Przede wszystkim najgorętsze życzenia dla Gazelaczka! Dużo przespanych nocek i kolejnych maciusiowych ząbków :laugh:

Elfiko dla Weronisi ciepłe uściski, żeby do zdrówka wróciła. Ja też jestem podziębiona, kicham i prycham :(

Joasiu
super niespodzianka od Rafała. Takie momenty zaskoczenia są najbardziej odjazdowe. :)

Kredko Ty tam nie kombinuj, że Ci synuś za kilkanaście lat ucieknie ;) Za taki szmat czasu sama bedziesz go chętnie w świat posyłała, żeby sobie wreszcie sam na sam z mężem pofiglować :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny ja odkąd mały skończył 3 miesiące jem raczej wszystko w rozsądnych ilościach i nic sie nie dzieje nawet surówke z kapusty, pizze, i takie tam inne ale np mleka  nie pije chyba ze troszke do kawki no i cytrusów tez nie

wiesz Joasiu ja teraz jestem daleko od domku :-[ i jak tylko znajduje ciut czasu to polykam wszystkie inf jakie znajde
i juz sama nie wiem kto robi sobie zarty a kto mowi powaznie :-[ i przykro mi tylko ogromnie ze sa takie podzialy..
no ale nic...

ja mam dzis kolowrotek w domu Tyma rozdma :p energii ma za trzech chyba po wczorajszej mikolajkowej czekoladzie
roznosi go okropnie a ja nie mam juz slow, ignoruje mnie i robi naprzekor
aj ...mam dola...
ide robic Joasina zapiekanke

maniulka narazie mamy locoid lipocream

Kredko Ty tam nie kombinuj, że Ci synuś za kilkanaście lat ucieknie   Za taki szmat czasu sama bedziesz go chętnie w świat posyłała, żeby sobie wreszcie sam na sam z mężem pofiglować    

iwon
:) odrazu lżej się robi :) (ale nie widzę sie w starości sama z artkeim tylko tam gdzieśw dali :( no ale coraz bardziej przywykam do ew wyjazdu choćserce mi pęka) jeszcze będziemy rozmawiaća artkiem ale to w piątek jak wróci

no i miał przyjść chrzestny z żoną i ni widu ni słychu po nich :( ah z nimi tak już jest a ja murzyna upiekłam którego sama zjeść nie mogę, no ale siostra zje :D

reklama
no i sie zaczeło, juz gdzine sięusypiamy i co chwila pobudka :-[ a mąz w pracy i jestem sama :-[ przeklęty katar!!!

Do góry