reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Aniu, Joasiu gratulacje ząbka!!

Maniula brawo dla tymula :) kochane te pociechy ;D

Gazelaczku trzymamy kciukaski o przepędzenie bakcyla!

Biedactwo moje kochane, a ja ledwo rece czuje. dzisiaj sie wazylismy i moja malutka wazy 4900   super, juz nam szpital nie grozi
Elfiku nasz Tymul ważył tylko 900 mniej jak się urodził :) cieszę się że Weroniczka już ładnie przybiera :)  ok doczytałam 5900 !! brawo :)

reklama
Aniu u Tymula też w wodzie się zaczerwieniało !! Już myślałam że ma uczulenie na wod, bo też i taki wariant wchodził w grę :( a to to dziadowskie AZS, no i skaze białkową też ma :( mleka też nie mogę jeść nic co ma mleko (herbatniki, króweczki, ale może coś mi waga zleci ;)) jakiś taki ten nasz synek delikatny bardzo :(
może wyrośnie :)

1130 jeszcze 18 + na bieżąco :)

Martuśka powie4dz mi kochana co z tym AZS, bo niby to teraz "modna" choroba jak to moja siostra określiła, i napotykałam się często  na nią w gazetach, ale tylko tak przeleciałam i dalej... Strasznie swędzi???????? Jakie Ty masz ograniczenia w jedzeniu, o ile masz ? i wogóle...... :)

baby załamka !! jeszcze kilka stron wstecz jestem do tyłu buuuu chyba nie dam rady ale streszczam się, bo korzystam, że tymulo śpi!!!!!!!!!!!

kochane jesteście!!! dziekuję za wszystkie dobre, ciepłe słowa w naszą stronę zwłaszcza Tymonka! Już z Nim lepiej o wiele!! :)))))) może to ząbki, bo coś wyczuwam od kilku dni na dole ;D ale może się mylę

Iwon co do lekarza, to wcześniej z noskiem i uczuleniem latałam po kilku (5 pediatów+laryngolog) i albo to o dupe rozbić albo już sama nie wiem

myślałam żeby się przejechać do lekarza nie wiem pewno słysząłyście cos o lekarzu który komputerem czy innym urządzeniem bada człowieka przez oko!! jest to uznawane za medycyne, kilka osób było u niego i jak jakaś wróżka powiedziała im że chorowały na to i tamto i leczy homeopatycznie, może pojadę zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże tylko dłuuugi czas oczekiwania jest

reklama
Do góry