reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wróciłyśmy ze spacerku, mnie przemroziło a Julia chyba lepiej to zniosła :) Teraz pora coś ugotować dla chorego brzuszka :p, a chce mi się jak nie powiem co :)

reklama
A co do imprezy to nie wiem czy też mam się czuć zaproszona i będę mile widziana??Bo nie znamy się od początku (jak wy)
Jeżeli tak to mogę przygotować pyszności sałatkowe :)

Witam kochanieńkie!!!

Wczoraj chciałam troszkę posiedzieć, jak już tTymcio zasnął na dobre, bo co chwilka budził się i na rękach tylko spał a tu dupa net siadł, znaczy się bb siadło i niemogłam wejść, ale widząc po niewielkiej ilości postów z wieczorka to chyba Wam też :)
Rano jak otworzyłam oczy to ujrzałam Artka ;D przyjechał huraaaaaa no ale jutro lub w niedzielę wieczorek znowu jedzie :( a teraz na hali siedzi :(
postaram się teraz nadrobić będzie ciężko!

wiem tylko że Iwon poszła do pracy pierwszy dzień :( bądź dzielna dasz radęnapewno !! :)

dziękuję Wam za odpowiedzi. To na pewno nie chodzi o karmienie na noc, bo wtedy tez ją dokarmiam,spróbuję zmniejszyc temp w pokoju a to nie pomoze, to pozostanie nam tylko przeczekać. moze to chodzi o to o czym pisala e-mama

kolorowa kredko Olivka waży już troszkę ponad 8 kg więc jest co nosić no a włosy to nie wiem po kim ma z takimi już sie urodziła i wytrzeć się juz nie mają szans pozostaje nam tylko zaraz niedługo zacząć robić kiteczki i spineczki kupować :laugh: :laugh: :laugh: ;D i dzięki za miłe słówka :)

20 stron do nadrobienia...bryyy jak ja tego nie lubię tych zaległosci :( no ale czytam z przyjemnością
pewnie zanim nadrobię to będzie kolejna z 5 ;)

Karinko , Aniu AZS wygląda w sumie jak jakieś uczulenie, może troszkę innaczej, na twarzy Tymul ma chrostki koło uszków czerwone jak się złości, suchą skurę, tak jakby spękana lekko, a po suchych "skorupach" na nóżkach łokciu i rączce poznałam, ze to chyba będzie to p rzekleństwo! Takie plamki lekko brązowe i szorstkie. Przeczytałam w gazecie o AZS i pomyślałam że może to tymul ma :( pediatra potwierdziła :( (jest alergologiem)

Iwon kolajny test na bb ;)

No no Alka fakt faktem że całkiem inna buźka niż na fotce z boku :) (chyba że tamta mała i inne włoski :) )

NiaNia pisze:
Mój synek pojekiwał i pojekiwał juz nie wiedziałam co z nim zrobić więc sciagnełam mu "majtki" i odrazu sie wyluzował. Teraz leży z gołym siusiakiem i sobie grucha ;D Ma to po tatusiu ;D
hehehe  :) :laugh: :laugh: :D :D :laugh: :laugh: :D :D :laugh: :D :laugh: :D dobre :)

uff nadrobilam ;D

Ja tez sie pisze na imprezke ;D, juz informowalam nawet meza o naszych planach - wiec biore je na powaznie Nianiu ;)

Wierszyk Gazeleczka suernasny

Kredko dzieki za opis AZS - kurcze jas tez ma taka sucha skorke na nozkach i raczkach - to sie zaczerwienia w wodzie. W przyszlym tygodniu idziemy do lekarza - moze cos sie wyjasni.

Tyle tego bylo ze juz nie pamietam co mialam napisac.
Oczywiscie Iwon gratulacje pierwszego dnia powrotu - ja juz odliczam do 2 stycznia :( :D

reklama
Do góry