reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Witam kochanieńkie!!!
Wczoraj chciałam troszkę posiedzieć, jak już tTymcio zasnął na dobre, bo co chwilka budził się i na rękach tylko spał a tu dupa net siadł, znaczy się bb siadło i niemogłam wejść, ale widząc po niewielkiej ilości postów z wieczorka to chyba Wam też
Rano jak otworzyłam oczy to ujrzałam Artka ;D przyjechał huraaaaaa no ale jutro lub w niedzielę wieczorek znowu jedzie a teraz na hali siedzi
postaram się teraz nadrobić będzie ciężko!
wiem tylko że Iwon poszła do pracy pierwszy dzień bądź dzielna dasz radęnapewno !!
Wczoraj chciałam troszkę posiedzieć, jak już tTymcio zasnął na dobre, bo co chwilka budził się i na rękach tylko spał a tu dupa net siadł, znaczy się bb siadło i niemogłam wejść, ale widząc po niewielkiej ilości postów z wieczorka to chyba Wam też
Rano jak otworzyłam oczy to ujrzałam Artka ;D przyjechał huraaaaaa no ale jutro lub w niedzielę wieczorek znowu jedzie a teraz na hali siedzi
postaram się teraz nadrobić będzie ciężko!
wiem tylko że Iwon poszła do pracy pierwszy dzień bądź dzielna dasz radęnapewno !!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Viola Oliwka ma niezły fryz!!!!!!!! i chyba pulpecik z niej kochany ? a Asiołkowa Maja jak aniołeczke śpi!!
kolorowa kredko Olivka waży już troszkę ponad 8 kg więc jest co nosić no a włosy to nie wiem po kim ma z takimi już sie urodziła i wytrzeć się juz nie mają szans pozostaje nam tylko zaraz niedługo zacząć robić kiteczki i spineczki kupować :laugh: :laugh: :laugh: ;D i dzięki za miłe słówka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
20 stron do nadrobienia...bryyy jak ja tego nie lubię tych zaległosci no ale czytam z przyjemnością
pewnie zanim nadrobię to będzie kolejna z 5
Karinko , Aniu AZS wygląda w sumie jak jakieś uczulenie, może troszkę innaczej, na twarzy Tymul ma chrostki koło uszków czerwone jak się złości, suchą skurę, tak jakby spękana lekko, a po suchych "skorupach" na nóżkach łokciu i rączce poznałam, ze to chyba będzie to p rzekleństwo! Takie plamki lekko brązowe i szorstkie. Przeczytałam w gazecie o AZS i pomyślałam że może to tymul ma pediatra potwierdziła (jest alergologiem)
Iwon kolajny test na bb
No no Alka fakt faktem że całkiem inna buźka niż na fotce z boku (chyba że tamta mała i inne włoski )
pewnie zanim nadrobię to będzie kolejna z 5
Karinko , Aniu AZS wygląda w sumie jak jakieś uczulenie, może troszkę innaczej, na twarzy Tymul ma chrostki koło uszków czerwone jak się złości, suchą skurę, tak jakby spękana lekko, a po suchych "skorupach" na nóżkach łokciu i rączce poznałam, ze to chyba będzie to p rzekleństwo! Takie plamki lekko brązowe i szorstkie. Przeczytałam w gazecie o AZS i pomyślałam że może to tymul ma pediatra potwierdziła (jest alergologiem)
Iwon kolajny test na bb
No no Alka fakt faktem że całkiem inna buźka niż na fotce z boku (chyba że tamta mała i inne włoski )
hehehe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: dobreNiaNia pisze:Mój synek pojekiwał i pojekiwał juz nie wiedziałam co z nim zrobić więc sciagnełam mu "majtki" i odrazu sie wyluzował. Teraz leży z gołym siusiakiem i sobie grucha ;D Ma to po tatusiu ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hehe Viola to faktycznie ładny klocuszek nasz Tymul ma coś troszkę ponad 7 i juz czuć ten słodki ciężar
uff nadrobilam ;D
Ja tez sie pisze na imprezke ;D, juz informowalam nawet meza o naszych planach - wiec biore je na powaznie Nianiu
Wierszyk Gazeleczka suernasny
Kredko dzieki za opis AZS - kurcze jas tez ma taka sucha skorke na nozkach i raczkach - to sie zaczerwienia w wodzie. W przyszlym tygodniu idziemy do lekarza - moze cos sie wyjasni.
Tyle tego bylo ze juz nie pamietam co mialam napisac.
Oczywiscie Iwon gratulacje pierwszego dnia powrotu - ja juz odliczam do 2 stycznia
Ja tez sie pisze na imprezke ;D, juz informowalam nawet meza o naszych planach - wiec biore je na powaznie Nianiu
Wierszyk Gazeleczka suernasny
Kredko dzieki za opis AZS - kurcze jas tez ma taka sucha skorke na nozkach i raczkach - to sie zaczerwienia w wodzie. W przyszlym tygodniu idziemy do lekarza - moze cos sie wyjasni.
Tyle tego bylo ze juz nie pamietam co mialam napisac.
Oczywiscie Iwon gratulacje pierwszego dnia powrotu - ja juz odliczam do 2 stycznia
reklama