reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Karin pisze:
Wczoraj gadałam z Nianią. Kochana powtarzam raz jeszcze- normalnie czuję jakbyśmy znały się sto lat i jeden dzień. Strasznie fajnie mi się z tobą gada. Może kiedyś machniemy powtórkę ?

No to się towarzystwo rozgadało :laugh: :laugh: :laugh:

Spotkanie nie uniknione, trzeba planować ;D

reklama
Karin pisze:
alka pisze:
hmmmmmmmmmmmmmm.....................średnio to wyszło więc wieczorem wywalę  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Głupia!!!!! Alka to ty????????????????? Naprawdę ty?????????? W takim razie czyje jest zdjęcie w avatorze???? Ale fajna lacha z ciebie!!!!!!! Suuuper fryzurka ja tez bym taką chciała ale czy robia takie peruki  bo z moich kilku włosów chyba nie wyjdzie.

Wczoraj gadałam z Nianią. Kochana powtarzam raz jeszcze- normalnie czuję jakbyśmy znały się sto lat i jeden dzień. Strasznie fajnie mi się z tobą gada. Może kiedyś machniemy powtórkę ?

a PEWNIE ZE STRZELIMY POPRAWKĘ :-)
Jak by co to ja mam w weekendy  2000 minut gratis (to znaczy w ramach abonamentu) na Ere, stacjonarne i Heyah ;D

Ale spotkanie tez mi sie marzy :) tak chciałabym sie z Wami spotkać. Jestem pewna, ze byłoby super. Moze w moim domku na wiosne albo lato?? Pomyslcie przeciez to nie jest nirealne. Ten kto w warszawy wraca spac do siebie a potem przyjezdza na sniadanie, a ten co spoza wawy zostaje. Robimy mega grilla, kazdy przywozi coś do zarcia i "znieczulania". I jezy super ;D

he he własnie sobie pomyslałam, ze zanim byscie dojechał to pewnie byłabym juz nieźle wstawiona zeby sie ośmielić ;D 8)

hanti pisze:
a i miałam Wam skrobnąć,że wczoraj miałam mnustwo gości( a ktoraś maże powiedzieć i co z tego,czy to coś nadzwycajnego)
ale to było cudowne i nadzwyczajne
przyjechała do mnie moja babcia(od strony mamy),za jakieś pół godzinki przyjechała moja mama
i wiecie co to było właśnie piękne ....siedziałyśmy sobie popijając kawkę i herbatkę i nagle mnie olśnilo,że
u mnie w domku są cztery pokolenia kobiet i to w prostej lini,a ja gupolek zamiast zrobić fotkę i ją Wam wkleić(a i pamiatka byłaby świetna :-[)nic nie zrobiłam ::)
tak jeszcze nam się nie udało spotkać,same bez mężczyzn w jednym czasie......
wiecie uważam,że to było PIĘKNE,bynajmniej mnie poruszyło

Mnie też by poruszyło :) Lubię takie klimaty i sama jestem "prorodzinna" ::)

Byliśmy na USG w CZD - to nie jest nerka.... ale nie ma pewnosci co to jest ... może to być zdwojone jelito, które też trzeba bedzie operowac jeżeli to sie potwierdzi. Także powoli wracam do zwych czy mnie tu jeszcze ktos pamieta?

Jezu mój Maks spi od godziny uśpiony na balkonie :laugh: :laugh: Musiałam wszytsko przygotować na jego wyjazd do babci i to dlatego ::) 8)
Ale mi dziwnie, ze go nie bedzie. Niby fajnie, bo mozna odpoczac ale z drugiej strony jak spakowałam ten jego cały majdan to jakos sie pusto zrobiło i dziwnie mi ::) Ale obiecałam sobie, ze 1 weeknd w miesiacu bedzie u dziadków, zeby sie do niech przyzwyczajał i nie bał póxniej. A my wtedy bedziemy nadrabiac relacje małżeńskie :) Chyba w sumie w perspektywie czasu wszystkim wysjdzie to na dobre. Tak sobie mysle...

Niania tylko pozazdroscic u mnie ani mama ani tesciowa nie zostana z Majka... z mezem relacje tez coraz gorsze i tak mnie wk..... :-) także ja i Majka jesteśmy na siebie skazane :-)

reklama
NiaNia pisze:
Ale spotkanie tez mi sie marzy :) tak chciałabym sie z Wami spotkać. Jestem pewna, ze byłoby super. Moze w moim domku na wiosne albo lato?? Pomyslcie przeciez to nie jest nirealne. Ten kto w warszawy wraca spac do siebie a potem przyjezdza na sniadanie, a ten co spoza wawy zostaje. Robimy mega grilla, kazdy przywozi coś do zarcia i "znieczulania". I jezy super ;D

he he własnie sobie pomyslałam, ze zanim byscie dojechał to pewnie byłabym juz nieźle wstawiona zeby sie ośmielić ;D 8)

Ja się zgadzam! Mnie wybierz, mnie!!!Ja, ja ja wiem, gdzie to jest! ;D ;D ;D I będą takie męskie rozmowy, o życiu i śmierci, a rano..zrobię jajecznicę!!! ;D ;D ;D ;D ;D

To mój ukochany shrek, a tak serio, to ja baaaardzo chętnie przyjadę :) :) :) 8) ::) O0

Do góry