reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
lekarz mi mowil ze do 8 miesiecy powinno sie wszystko wyregulowac a juz do roku na 100%
a i mam przestrogr dla dziewczyn piersiowych.
dzisiaj dzwonila o mnie kolezanka, ma miesiac starszego baka od weroniki i karmi piersia , bierze te tabletki ...nie wiem jk sie nazywaja te ktore mozna jak sie karmi... i jest w ciazy !!!!!dzisiaj byla u lekarza i to na 100%ciaza!!

a ja powinnam w sumie isc do lekarza zmienic tabletki anty
bo mam te Cerazette dla mam karmiacych a ja juz dawno nie karmie ::)
ino czasu nie mam sie wybrac

a z @ to ja nie wiem kiedy ma przyjsc
biorac te tabletki jestem ogłupiała :p

a ja wlasnie skonczylam wkuwanie na dzis WOS-u
zostal mi jeszcze temat do obcykania' 'JEDNOSTKA I SPOŁECZEŃSTWO.RODZINA.'' :p
czyli cos w temacie hihiiiii

a jutro mam 2spr!!!! matma i wos
masakra
ide lulu ;D

Hej kochane!!!!!!!!!
Padam dziś na pysk!!! Tymul płakał dziś jak jeszcze nigdy!!!!!!! Niemoogłam Go uspokoić płakał i płakał, darł się gdyby Go ktoś ze skórry obdzierał, znosił się od płaczu i w końcu z wyczerpania zasypiał, znowu płacz a ja już ryczałąm razem z nim! wkońcu zasnął, a ja do lekarza ze sobą (mam antybiotyki) do apteki i dzwonię do domu zapytać jak tymul, źle, wsiadam w auto, dzwonie do przychodni, pytam czy przyjechać czy juz na pogotowie ( godz. 17) w domu totalny krzyk, sisotra Tymcia na rece już gotowego, po jechałyśmy w aucie sie uspokoił, u lekarki znów krzyk, a pani doktor mówi, kolka, ja jej że może chory, może ząbki, ubrałam mu ciuszki na lewą str bo może szwy podrazniają,a ta głupio sie uśmiecha i kiwa głową :mad: jak kiedyś mówiłam jej że może od mleka uczulenie, to nie bo to noworodkowe, cholera i to alergolog!! Jak ubrałam Go w płaczu oczywiście, jego i moich łzach to troszkę się uspokoił a ona do mnie że tak nie wygląda cierpiace dziecko!!! Jasne że nieprzecież On jest szczęśliwy tylko "troszkę" płacze brrryyyyyyyy dostaliśmy debridat, lacidofil paracetamol, jak by co to na pogotowie w nocy!
teraz na szczęście śpi, choć już kilka razy budził się i jak nigdy z płaczem, ale cycu go uspokaja, aż boję się co przyniesie noc :( i jeszcze Artka niema :((((
Mówię Wam biedaczek tak potwornie płakał, zanosił się całe piastki wpychał do buzi, gryzł je, ślinił się ahh albo gardło albo zęby nie wiem.....

kochane nie posiedze nie mam sil, a tak bym chciala, moze juytro, zle sie czuje słabo mi, ta choroba i jeszcze tymul taaaki biedny, wlasnie lulam go na kolanach, i zamykm kompa aby go nie draznic, moze jutro nadrobie. teraz biore moje szczescie i klade sie z nim lulac

pozdrowionka kochane dla was i caluski dla szkrabikow kochanych!!!!!

Kredziunia Tymcia ukochaj od nas najmocniej!!! az serce peka jak czytam o tym jak malutki placze :-[ :-[ :-[ Boziu Kochana dlaczego takie chorubska spotykaja takie maluszki ???
Tusiu mam nadzieje ze z Majka bedzie ok i Kasiu za Martynke tez kciuki mocno trzymam!! i za Gazelaczkowego Maciusia coz bakcylami walczy
i za Niunkowego Adasia -mam nadzieje ze Malutki juz lepiej sie czuje bo cos ostatnio Niunia sie nie odzywa ???

Baby Kochane zycie bym oddala ze to by dzidzie nasze byly zdrowe!!!

buuu...a dlaczego do mnie nikt nie zadzwoni :-[ :-[ ;)
hej Martuska mowilas ze przez skype smigasz? to moze i nam sie uda kiedys uslyszec :D ;)
no i moze jeszcze iedys Fridzie zlapie
Fridziaaaaaa gdzies Ty gdzie?!!!

reklama
mania pisze:
wczoraj  dowiedzialam sie, ze... jestem w ciazy :D i teraz sobie licze i licze i juz wiem ze w lipcu urodzi nam sie druga pociecha :wink: juz nie moge sie doczekac....KObietki Kochane trzymajcie sie cieplutko i do nastepnego razu :lol:
a to moj pierwszy tu post ha ale ten czas leci

Do góry