reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a może za coś wiekszego... moj Meżul jest introwertykiem cieżko go rozgryźć chwilami :-) dopiero to przeczytałam także zaraz zadzwonie i sie zapytam co miał na myśli bo ciekawosc mnie zżera :-)

Asiolku a ja wlasnie maluje paznokcie...Normalnie wyczyn!!! ;D Ale zajmuje mi to ręce i przynajmniej nie wcinam czekolad :laugh:.

wicie aż sie wzruszyłam... trzy misiace czekałam na to i już myślałam ze sie nie doczekam.... Artur dziekuje mi za... 9 miesiecy chodzenia w ciązy i Majke :-)

Gratuluję meża Asiołku.
Dobry kobitki. Jagoda przbiła samą siebie. Usypialiśmy ją wczoraj od 19 do 00.20  >:D >:D >:D >:D POspała do 2 i płacz, papu, spanko kolejna pobudka o 4 i powtórka z rozrywki. Potem o 6 i o 8  >:D  ??? ??? ??? ??? ???
Chodzę na rzęsach i Robert też  :mad: Od rana płacz. Ale w końcu chyba załapała o co chodzi ze smokiem bo zassała i zasnęła i śpi. Ciekawe jak długo.
Muszę ogarnąć mieszkanko ale nie mam siły.
Alka ja nie jarzę (może z niewyspania) ale co ty robisz o 4 rano na kompie i o co chodzi z tym naleśnikiem dla kolegi (jesli tym pytaniem wyszłam na kretynkę to prosze to zrzucić na moje czterodniowe niewyspanie  :-[)

Wiem!!!!! Zrobię sobie cxzekoladę na gorąco :laugh: może mnie postawi na nogi. Tylko tak mi się nie chce wstawać, tyle mięśni trzeba zaangazować w tą czynnośc i kuchnia daleko. BUUUUUUUUUU :-[

reklama
Do góry