reklama
Joaska pisze:NiaNia nasze chlopaki w niedziele koncza 3 miecy :laugh: :laugh: :laugh:, przydaloby sie zrobic jakas bibeczke!!!!
Koniecznie ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
wiecie co...odkrylam ostatnio w sobie straszny lek przed kolejna ciaza...tzn. ciaza teraz!!!!tfu tfu.......
Karin
Lipcowe Mamy'05
Gratuluję meża Asiołku.
Dobry kobitki. Jagoda przbiła samą siebie. Usypialiśmy ją wczoraj od 19 do 00.20 >
>
>
>
POspała do 2 i płacz, papu, spanko kolejna pobudka o 4 i powtórka z rozrywki. Potem o 6 i o 8 >
??? ??? ??? ??? ???
Chodzę na rzęsach i Robert też
Od rana płacz. Ale w końcu chyba załapała o co chodzi ze smokiem bo zassała i zasnęła i śpi. Ciekawe jak długo.
Muszę ogarnąć mieszkanko ale nie mam siły.
Alka ja nie jarzę (może z niewyspania) ale co ty robisz o 4 rano na kompie i o co chodzi z tym naleśnikiem dla kolegi (jesli tym pytaniem wyszłam na kretynkę to prosze to zrzucić na moje czterodniowe niewyspanie :-[)
Dobry kobitki. Jagoda przbiła samą siebie. Usypialiśmy ją wczoraj od 19 do 00.20 >
Chodzę na rzęsach i Robert też
Muszę ogarnąć mieszkanko ale nie mam siły.
Alka ja nie jarzę (może z niewyspania) ale co ty robisz o 4 rano na kompie i o co chodzi z tym naleśnikiem dla kolegi (jesli tym pytaniem wyszłam na kretynkę to prosze to zrzucić na moje czterodniowe niewyspanie :-[)
reklama