reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No my już po spacerku :)BYLIŚMY JAKIEŚ 40 MINUTEK...MIELIŚMY KRUCEJ BYĆ,ALE POGODA DOPISAŁĄ,SŁOŃCA COPRAWDA NIE BYŁO,ALE BEZWIETRZNIE I WMIARE CIEPLUTKO W TEJ NASZEJ łODZI :)MAŁĄ NABRAŁA APETYTU PO SPACERKU I TERAZ SZALEJE Z TATĄ :)NO A MAMA MA CHWILKE NA POPICIE ŁYCZKA KAWKI<ROZPUSZCZLNEJ>ŻÓLTACZKA CHYBA ZACZYNA BYĆ CORAZ BARDZIEJ NIEWIDOCZNA I Z TEGO NAJBARDZIEJ SIĘ CIESZE :) DZIEWCZYNY POWIEDŻCIE MI BO NIE JESTEM PEWNA DO KOŃCA,ALE CZY TO PRAWDA ,ŻE JAK KARMIE TO NIE MOGĘ SLIWEK????? :-[

reklama
Joaska u nas nie byo maskotki dołączonej do kocyka
i mamy więcej pomarańczowego koloru

fotke z kocykiem na bank pokaże ;D
jak tylko urodzę, to oczywiście przylece do Was się pochwalić córeczką ;D
...i kocykiem ;D

Oleńka wielkie gratulacje.
wczoraj pierwszy raz musiałam podać małej mieszankę. Pół dnia siedziała na cycu a jak przyszło właściwe karmienie to były puste. Julia na początku nie wiedziała co zrobić, jak dobrać się do mleczka, ale jak załapała to aż miło było patrzeć. I chyba jej smakowało. A co najważniejsze nic ją później nie bolało. A po zjedzeniu spała 5 godzin. Obudziła się na następne karmienie tym razem z cycuszków i poszła spać na następne 5 godzinek. Cudownie.
Co do paznokci to ja używam zwykłych obcinaczek.
A we wtorek idziemy na komtrol do ortopedy i zrobimu też usg.

u nas sab simplex cudnie się sprawdza mała ani razu dzisiaj nie miała kolki w nocy też śpi spokojnie po 4 godzinki potem 90 l mleczka i spanko kupka raz dziennie ale za to o rozmiarze mega XXXL i to bez płaczu
ufff byle tak dallej ;)

To skarpulki :-) kupiłam na allegro :-) powaliły mnie na kolana ihihihihi :-)

Kasiu a Twoja Malutka nie steka i nei prezy sie już? bo u nas kupa też jest raz dziennie ale przez pol dnia Mala sie napina i steka :-( i meczy sie biedulka aż w końcu ta kupa z niej wystrzela i nic to przyjemnego :-(

Alka - nogi? Już sie robi ;) :)

Ja tez sie zachecilam do Huggisow i jestem zadowolona. Maja ladniejszy zapach. Chociaz maz stwierdzil, ze bardziej obciskają.

Tusia - milo mi, ze wg Ciebie Macius do mnie podobny :-) Bo ja to nie umiem okreslic kto tu ma większy udzial w urodzie mojego synka - ja czy mąż. Hm... A Wy wiecie do kogo są podobne Wasze dzieci?

Asiołek Martynka się napina ale trwa to około 5 minut przed kupką a nie jak dotychczas pół dnia albo i cały dzionek
więc jestem mile zaskoczona i zdecydowanie spokojniejsza bo maleńka już się nie męczy a tak to aż jej łezki przy kupce leciały

reklama
Do góry