reklama
kolorowa kredko i graszka-pa wielkie gratulacje
julka koli ma tylko wtedy jak ja coś zjem co jej nie odpowiada. Na szczęście są krótkie. tylko czasami jest po prostu marudna. Dzisiaj jak na razie spokój. Ładnie spała w nocy, poćwiczyła przewracanie z brzuszka na plecy i teraz śpi.
ja jak na razie nie musiałam Julii podawać rzadnych leków. Jakoś obywamy się bez tego.
julka koli ma tylko wtedy jak ja coś zjem co jej nie odpowiada. Na szczęście są krótkie. tylko czasami jest po prostu marudna. Dzisiaj jak na razie spokój. Ładnie spała w nocy, poćwiczyła przewracanie z brzuszka na plecy i teraz śpi.
ja jak na razie nie musiałam Julii podawać rzadnych leków. Jakoś obywamy się bez tego.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Wszystkim nowym Mamusiom wielkie gratulacje...
my niestety od czwartku jesteśmy w szpitalu :-( ja wpadłam tylko na chwilke do domku wykapać sie zjesc coś i wracam teraz z Malutka jest Mężul...
ma przedłuzajaca sie żółtaczke ale mam nadzije że w poniedzialek bedziemy już w domku .... jak sie troszke odnajde to napisze coś wiecej narazie jestem ... rozbita mam depresje i ogolnie czuje sie do dupy :-(
ale na szczescie wyniki moczu sa dobre wiec to czego sie najbardziej obawialiśmy jest wykluczone....
buziaki
Asiołek Zmartwiony
my niestety od czwartku jesteśmy w szpitalu :-( ja wpadłam tylko na chwilke do domku wykapać sie zjesc coś i wracam teraz z Malutka jest Mężul...
ma przedłuzajaca sie żółtaczke ale mam nadzije że w poniedzialek bedziemy już w domku .... jak sie troszke odnajde to napisze coś wiecej narazie jestem ... rozbita mam depresje i ogolnie czuje sie do dupy :-(
ale na szczescie wyniki moczu sa dobre wiec to czego sie najbardziej obawialiśmy jest wykluczone....
buziaki
Asiołek Zmartwiony
KOLOROWA KREDKO - GRTULACJE - a juz myslalam ze moj Jas to taki kolosek - a tu Twoj synek wyrownal osiagi mojego - szczerze gratuluje i zycze szybszego dochodzenia do siebie.
GRASZKA dla Ciebie rowniez gorace gratulacje
GRASZKA dla Ciebie rowniez gorace gratulacje
Jas kolke mial moze ze dwa razy - ale nie zapeszam, bo to w kazdej chwili moze sie zmienic.
Czopki Viburcol na wszelki wypadek mam tez w domu, ale na szczescie jeszcze nie musialam ich uzyc. polecila mi je znajoma polozna - maja dzialanie uspokajajace wlasnie dla noworodkow.
Czopki Viburcol na wszelki wypadek mam tez w domu, ale na szczescie jeszcze nie musialam ich uzyc. polecila mi je znajoma polozna - maja dzialanie uspokajajace wlasnie dla noworodkow.
tusia25
Fanka BB :)
Ja jem prawie wszystko a zwlaszcza lody, ale moja kolek nie ma za to jest okropnie marudna jak jest spiaca, a jest prawie caly cas, gdy nie spi i takie kropelki moze by byly dobre na moja, czy co jej dawac? Macie jakis pomysl?
Wiki takie kolki to jakos tak w 3 tyg. sie zaczynaja.
Wiki takie kolki to jakos tak w 3 tyg. sie zaczynaja.
elfiko
lipcowe mamy ´05
dziewczyny a ja musze tego mojego smerfa dokarmiac i jakos nie wiem jak sie za to zabrac??
daje jej cyca a potem na koniec mam dac butle czy raz cyc a raz butla??
Moze wiecie?
do wczoraj dawalam na przemian cyc i butla a w nocy tylko cyc a le mleka mam duzo tylko jej sie nie chce ssac, no i zawsze spi przy piersi wiec nie zawsze jej po wcisne butle, co robic??
daje jej cyca a potem na koniec mam dac butle czy raz cyc a raz butla??
Moze wiecie?
do wczoraj dawalam na przemian cyc i butla a w nocy tylko cyc a le mleka mam duzo tylko jej sie nie chce ssac, no i zawsze spi przy piersi wiec nie zawsze jej po wcisne butle, co robic??
reklama