reklama
Lilka
Fanka BB :)
Witam, tu Karol. Liliana jest w szpitalu (jak zapewne Wam mówila). Wczorajsze wywolanie sie nie udalo. Skurcze byly juz calkiem duze i regularne, jednak po odlaczeniu kroplowki skurcze ustaly. Nastepne wywolywanie i kroplowka bedzie w srode lub czwartek. Na biezaco robie Lilce pamiatkowe zdjecia. Przyjemnie bedzie je ogladac za 20 lat z Milenka jak to bylo gdy jeszcze jej nie bylo Oto kilka zdjec zebyscie mogly zobaczyc Lilke i jak jest u nas w szpitalu
Na zdjeciu wygladzilem wszystkie rozstepy, ktore powstaly w czasie ciazy (Lili ich bardzo nie lubi )
Lili pod KTG
Dolaczona kroplowka z ostytocyna (czy czyms)
przyzad KTG do obserwacji tetna i sily skurczy
Wraz z Liliana pozdrawiamy wszystkie mamusie, przyszle mamusie oraz ich pociechy i ojcow
Na zdjeciu wygladzilem wszystkie rozstepy, ktore powstaly w czasie ciazy (Lili ich bardzo nie lubi )
Lili pod KTG
Dolaczona kroplowka z ostytocyna (czy czyms)
przyzad KTG do obserwacji tetna i sily skurczy
Wraz z Liliana pozdrawiamy wszystkie mamusie, przyszle mamusie oraz ich pociechy i ojcow
kolorowa_kredka
Fan(ka)
karol dzięki za info!! życzymy szybkiego porodu, przekaż od nas pozdrowionka i buziaczki dla lilki!! i trzymta się ciepluchno!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ok ja spadam zobaczyć czy ten mój kierowca już dał cośznać ale by było fajnie !! jużnie ja tylko on by za szofera robił
Karin
Lipcowe Mamy'05
Dzieńdoberek!!! Karol, pozdrów Lilkę i powiedz, że trzymamy kciuki :laugh:
A ja dzisiaj się wyjątkowo wyspałam i nawet przespałam całą noc bez wstawania do WC, dopiero o 6 mnie wygoniło z łóżeczka. I bardzo dobrze, bo musiałam nasiusiać do kubeczka i zastanawiałam się tak jak Sylwia, który to dla nich jest poranny ten z 3,4 5 czy 6 rano ??? Teraz jem śniadanko i czytam co popisałyście od rana.
Mam nadzieję, że u Niani wszystko w porządku.
I taka jestem w ogóle zadowolona bo mi brzuszek się opuścił ;D (tak sądzę bo widzę, a właściwie już nie widzę, pępek z innej perspektywy ). Maleńka kopie jak szalona, bardzo już chciałaby wyjść.Ii zaczął boleć mnie kręgosłup i dół brzuszka, to są chyba te skurcze przepowiadające? ???
A ja dzisiaj się wyjątkowo wyspałam i nawet przespałam całą noc bez wstawania do WC, dopiero o 6 mnie wygoniło z łóżeczka. I bardzo dobrze, bo musiałam nasiusiać do kubeczka i zastanawiałam się tak jak Sylwia, który to dla nich jest poranny ten z 3,4 5 czy 6 rano ??? Teraz jem śniadanko i czytam co popisałyście od rana.
Mam nadzieję, że u Niani wszystko w porządku.
I taka jestem w ogóle zadowolona bo mi brzuszek się opuścił ;D (tak sądzę bo widzę, a właściwie już nie widzę, pępek z innej perspektywy ). Maleńka kopie jak szalona, bardzo już chciałaby wyjść.Ii zaczął boleć mnie kręgosłup i dół brzuszka, to są chyba te skurcze przepowiadające? ???
hej
dostałam rano smsa od NIANI:
"jestem w szpitalu od wczoraj na obserwacji. beda mi robic jakies testy oksytocynowe. chce do domu!!"
a potem od jej michała:
"jestesmy juz po usg. maks jest zdrowiutki (uff) i pani doktor powiedziała ze jest sliczny wazy juz 3300 + - 0,5 kg. ma nosek jak jego tatus )"
zapytałam czy cos na forum skrobnac bo widze ze sie martwicie i:
"tak napisz, bede cie informował na biezaco. jeszcze raz test oksytocynowy i kilka zapisow ktg. bedzie dobrze."
aha i ania tzn niania jest na inflanckiej.
sory za bledy ale mam swojego maluszka na rekach. niedługo i wy tak bedziecie pisac!!!
pozdrawiam
kwietniowa majówka Elwira
dostałam rano smsa od NIANI:
"jestem w szpitalu od wczoraj na obserwacji. beda mi robic jakies testy oksytocynowe. chce do domu!!"
a potem od jej michała:
"jestesmy juz po usg. maks jest zdrowiutki (uff) i pani doktor powiedziała ze jest sliczny wazy juz 3300 + - 0,5 kg. ma nosek jak jego tatus )"
zapytałam czy cos na forum skrobnac bo widze ze sie martwicie i:
"tak napisz, bede cie informował na biezaco. jeszcze raz test oksytocynowy i kilka zapisow ktg. bedzie dobrze."
aha i ania tzn niania jest na inflanckiej.
sory za bledy ale mam swojego maluszka na rekach. niedługo i wy tak bedziecie pisac!!!
pozdrawiam
kwietniowa majówka Elwira
tusia25
Fanka BB :)
Kochana Aniu dobrze, ze juz jestescie w domciu. Moja Majka prawie dwa tygodnie byla pod tymi lampami i wiem, ze to straszne okropienstwo dla tych naszych maluszkow. Pobierali jej krew chyba dwa razy dziennie i to juz ze wszystkich miejsc - nawet z glowki.
Pozdrowienia dla Lilki niech sie dzielnie trzyma.
Moja dzis w nocy dala mi popalic od 24 do 5 rano nie chcialo jej sie spac. :
Pozdrowienia dla Lilki niech sie dzielnie trzyma.
Moja dzis w nocy dala mi popalic od 24 do 5 rano nie chcialo jej sie spac. :
reklama
Karin
Lipcowe Mamy'05
Elwira, dzięki za info.Pozdrów Nianię od nas i informuj jak będziesz coś wiedziała.
Fajniutki twój maluszek ;D Ja już nie mogę się doczekać na swoją kruszynkę, chociaż teraz jestem tak blsko niej, że juz bliżej nie będę a mimo to strasznie za nią tęsknię.
Fajniutki twój maluszek ;D Ja już nie mogę się doczekać na swoją kruszynkę, chociaż teraz jestem tak blsko niej, że juz bliżej nie będę a mimo to strasznie za nią tęsknię.