amusedxxx
Moderator
No cały czas czekam na odpowiedź…Coś długo ten prywatny wątek trwa nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cały czas czekam na odpowiedź…Coś długo ten prywatny wątek trwa nie?
Masz na miejscu więc spokoTak, będę chodziła do BR, bo wystarczy, że poszłam raz w luxmed i widzę jaka różnica w podejściu i prowadzeniu pacjentki…
A Ty prywatnie czy na NFZ u siebie będziesz chodziła?Masz na miejscu więc spoko
Prywatnie, tak jak pierwsza ciaze. U nas na nfz nie ma nikogo dosłownie godnego .A Ty prywatnie czy na NFZ u siebie będziesz chodziła?
No to już bardzo niedługo, to chyba pierwsza masz prenatalne? Czy Devin ma wczensiej?U mnie prenatalne za tydzień we wtorek o 16.30.. Będzie 11+3 wg om .
Miałam w pierwszej ciąży ale pod koniec bo organizm zaczął gromadzić wodę i był ucisk na nerw, zwłaszcza problem był w prawej ręce. Przeszło dopiero miesiąc po porodzie, stopniowo poprawiało się od porodu. Niestety, była to naprawdę przykra dolegliwość. Pamiętam, że dokuczało mi to zwłaszcza w nocy i spałam wtedy z ręką na dodatkowej poduszce. Neurolog u której wtedy byłam na konsultacji mówiła że też tak miała w ciąży, no ale właśnie na koniec ciążyMiała może któraś z Was problemy z nadgarstkami w poprzedniej ciąży? w niedzielę wieczorem tak mnie nagle złapało, jak cokolwiek porobiłam ręką to zaraz mnie tak bolal nadgarstek i dłoń jakby mi je miało rozerwać od środka. Wczoraj w ciągu dnia już było spoko, a wieczorem znowu to samo i w nocy się budzę bo mnie tak boli. Naczytałam się o cieśni nadgarstka, że właśnie często w ciąży występuje tylko raczej już w późniejszych etapach idę do ortopedy dzisiaj, ciekawe co powie…