reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Heloł dziewczyny 🙂 Ja dalej mam ciśnienie które jest dosyć wysokie ale jeszcze w granicach niby prawidłowego. Ale biorę sobie Dopegyt 2x1 tabletkę. W czwartek wracam do siebie i pójdę na wizytę i poproszę o skierowanie do kardiologa. Czy lekarz prywatnie może wystawić skierowanie do lekarza specjalisty na NFZ?

Kurcze tak wszystkie piszecie o badaniach prenatalnych też chyba muszę już pomyśleć o nich. A to u waszego lekarza prowadzącego badania prenatalne czy jakiegoś innego ?
Tak ja robie u mojego prowadzacego badania prenatalne tylko pod innym adresem nie tam gdzie przyjmuje prywatnie tylko w innej przychodni w ramach nfz za darmo.

Dziewczyny duży z was pisze o tej cukrzycy i glukozie a mi nawet nie zleciła jeszcze abym zrobiła. Myślałam że to później się robi. Teraz się zaczęłam martwić …
Nie zlecił Ci lekarz żadnych badań z krwi i badania moczu? Na początku ciąży właśnie robi się cały pakiet, wirusówki, morfologia, glukoza itp.

reklama
Do góry