reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Pojedyncza beta nie powie za wiele, ważny jest przyrost 😊 Choć przy tak dużym wyniku przyrosty nie są już tak duże jak na początku. Kiedy masz wizytę?
Wizytę mam dopiero za tydzień w czwartek.
Nie chciałam się spieszyć zbytnio,bo chyba boje się rozczarowania.
Jestem po jednym poronieniu prawie dwa lata temu. Ale dziś zdecydowałam zrobić bęte.

reklama
Pojedyncza beta nie powie za wiele, ważny jest przyrost 😊 Choć przy tak dużym wyniku przyrosty nie są już tak duże jak na początku. Kiedy masz wizytę?
Za tydzień w czwartek. Nie chciałam się zbytnio spieszyć bo jestem po poronieniu dwa lata temu i boje się kolejnego rozczarowania ale dziś zdecydowałam się na betę
I zastanawiam się czy wynik jest okej

Hej dziewczyny ja dzisiaj 5+5. Z objawów to cały czas pojawiają się bóle podbrzusza takie jak na okres, mdłości ale tylko rano na czczo dopóki nie zjem i dzisiaj doszedł ból piersi ale to taki fest. 😅 Ale generalnie na razie jest ok 🙂
Ja tak samo 5+5, mdłości niestety są prawie cały dzień, ciągle jestem głodna i już szczerze nie wiem co jeść, żeby chociaż na chwilę mnie to zapchało..

reklama
Przywitam się tu z Wami. Mam 35 lat, to moja 3 ciąża. Na pokładzie 3,5 latka i 2 latek. Termin wychodzi na 15.07. W poniedziałek byłam na wizycie i było ❤️
Witamy :) to wesoła gromadka się szykuje, jak dajesz radę w ciąży z dwójką maluchów? masz już kolejną wizytę zaplanowaną?

Do góry