reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Ja 16 grudnia mam na NFZ wizytę też jestem ciekawa co tam się będzie działoA kolejną wizytę na NFZ mam 23.12 o 12:20. Jak znowu będzie takie opóźnienie to chyba wezmę ze sobą sprzęt i nie wiem, pierniki będę lukrować na poczekalni albo pierogi lepić
raisonnablement
Dziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
amusedxxx
A to ja mam 16 i 18 też xDJa 16 grudnia mam na NFZ wizytę też jestem ciekawa co tam się będzie działo
amusedxxx
Ja póki co zostanę przy samym NFZ no i luxmed z doskoku na badaniaDziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
raisonnablement
Ja mam wizytę w klinice 9.12, a w luxmed zaklepałam dwa terminy 30.11 albo 2.12, ale chyba pójdę 2.12, bo będzie 6+3
JestemA
Ja też 150A ja mam pytanko inne, czy któraś z was bierze acard? Ja biorę dziennie 150 mg i zastanawiam się czy może któraś z was jeszcze bierze
Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze się nie zapisałam na NFZ ale zamierzam w końcu zadzwonić. Mam mówić że to wizyta ciążowa i że chodzę już gdzieś do lekarza czy nie?
Devin
Ja tylko medi. Wcześniej planowałam medi plus gin prywatnie z kliniki ale stwierdziłam że w medi mam wizyty co 3 tyg i mi to starczyDziewczyny będziecie chodzić do ginekologa prywatnie i na NFZ? Ja chyba planuje chodzić do lekarza z kliniki i luxmed, żeby robic badania z pakietu
reklama
Chyba zależy co lekarz wpisze. Jedne na bank miałam darmowe.Serio? Też miałam cukrzycę ciążową i buliłam