Anka:)
Fanka BB :)
No tyle to wiem, ale wiadomo fajnie byłoby już coś wiedziećNo ciąża jest, bo jest od wyniku: 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tyle to wiem, ale wiadomo fajnie byłoby już coś wiedziećNo ciąża jest, bo jest od wyniku: 5
No już na tej wizycie 25.11 coś powinno być widaćNo tyle to wiem, ale wiadomo fajnie byłoby już coś wiedzieć
Zapisałam się na prenatalne na 2 stycznia ale w inne miejsce niż te, które polecała mi moja gin, gdyż tam już skończył im się kontrakt do Końca roku i można tylko prywatnie. Ale się zdenerwowałam… zapisałam się gdzieś indziej ale i tak napisalam do mojej gin czy może polecić jeszcze kogoś innego. Masakra
Tak. Ale trzeba szybko się umawiać. Ja jestem zła że nie jadę do klinika i lekarza którego poleciła mi doktor. Zapisałam się w inne polecane miejsce… zobaczymyNo właśnie ja dziś się dopiero zorientowałam, że teraz USG prenatalne przysługuje każdej kobiecie, bo wcześniej tylko tym po 35 r.z.. Czy żeby się umówić trzeba mieć jakieś skierowanie?
Tak, każdy lekarz może wystawić, nawet prywatnyNo właśnie ja dziś się dopiero zorientowałam, że teraz USG prenatalne przysługuje każdej kobiecie, bo wcześniej tylko tym po 35 r.z.. Czy żeby się umówić trzeba mieć jakieś skierowanie?
A jakieś opinie o tym miejscu? Ja w pierwszej ciąży dostałam skierowanie (mój lekarz mi wystawił z racji nieprawidłowego USG - finalnie było ok) ale trwało 5 min więc spanikowałam i poszłam też prywatnie wtedy …Tak. Ale trzeba szybko się umawiać. Ja jestem zła że nie jadę do klinika i lekarza którego poleciła mi doktor. Zapisałam się w inne polecane miejsce… zobaczymy
Ja też od 4+x mam okrutne nudności. Aktualnie jestem na maksymalnej dawce Xonvey, dzisiaj zapomniałam po południu, bo byłam na wizycie u gina prosto po pracy i właśnie leżę i umieram niestety… Gdyby nie te leki to nawet nie chce myśleć ….Dzień dobry, kiedy u Was zaczęły się mdłości? Mam dopiero 4+4tc, a mdłości żyć nie dają W poprzednich ciążach byłam wrażliwa na zapachy, ale nie chciało mi się tak jak teraz
A co tam na wizycie?Ja też od 4+x mam okrutne nudności. Aktualnie jestem na maksymalnej dawce Xonvey, dzisiaj zapomniałam po południu, bo byłam na wizycie u gina prosto po pracy i właśnie leżę i umieram niestety… Gdyby nie te leki to nawet nie chce myśleć ….
ja mam dziś 6+6 a mdłości nadal brak. Ciągle tylko cycki mi dokuczają. Raz mocniej raz mniej a raz wcale. Nic poza tym.Dzień dobry, kiedy u Was zaczęły się mdłości? Mam dopiero 4+4tc, a mdłości żyć nie dają W poprzednich ciążach byłam wrażliwa na zapachy, ale nie chciało mi się tak jak teraz
Tym lepiej dla Ciebie. Ja też nie miałam w pierwszej ciąży, teraz też nie mam. Wystarczy że mnie cukrzyca ciążowa wymęczyłaja mam dziś 6+6 a mdłości nadal brak. Ciągle tylko cycki mi dokuczają. Raz mocniej raz mniej a raz wcale. Nic poza tym.