reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Obniżenie nastroju. Częste wstawanie i skurcze przepowiadające coraz częściej ale stabilnie póki co
A najgorzej że tak mnie mnie boli krocze/pachwiny że się obrocic nie mogę w nocy 🥲 no i kręgosłup mnie boli,tak jak na okres. No i mała jak się wierci to czuję normalnie nie powiem gdzie ,jakby się już szykowała to wyjścia ale narazie nic z tego 🥲 brzuch też mi się obniżył
Obniżenie nastroju... ja to chodze wkur.... na wszystko, bo w nocy wstaje co chwilą na siku i jestem nie wyspana..
ja nie czuje jeszcze bólu w kroczu na szczęście, bo czekam na cc, wstępnie mam termin cc na 15.07 czyli w 39 tygodniu, ale boję sie, ze nie dotrwam i zacznie sie cos wcześniej, myślałam że cc robią ok 38 tc, a na wizycie mi powiedziała, że jak jest wszystko ok i szyjka ok to chcą do 39 tygodnia dziecko trzymać w brzuszku, bo im dłużej tym lepiej. Mam stres ogromny.

Ja już
Obniżenie nastroju... ja to chodze wkur.... na wszystko, bo w nocy wstaje co chwilą na siku i jestem nie wyspana..
ja nie czuje jeszcze bólu w kroczu na szczęście, bo czekam na cc, wstępnie mam termin cc na 15.07 czyli w 39 tygodniu, ale boję sie, ze nie dotrwam i zacznie sie cos wcześniej, myślałam że cc robią ok 38 tc, a na wizycie mi powiedziała, że jak jest wszystko ok i szyjka ok to chcą do 39 tygodnia dziecko trzymać w brzuszku, bo im dłużej tym lepiej. Mam stres ogromny.
Mam nadzieję że u mnie nie będzie trzeba robić cc.
Ja też miałam stres, narazie minął. Zoabczymy co będzie jak mnie już złapią skurcze. Pewnie stres też dojdzie 😅
A najgorsze jest to że kogo nie spotkam ,nawet obcy ludzie jak zagaduja to od razu" co będzie chłopak?" 😅😅Ja mówię że nie ,bo dziewczynka ,bo co wizytę pytam.
Byłyby jaja gdyby faktycznie był chłopak ale wątpię 🤭

reklama
a kiedy masz lekarza? Ja mam termin na 5go i dzis byłam i cisza, nic się nie rusza
Teraz mam 28.06 ostatnia wizytę przed planowanym terminem. Skacze na piłce codziennie 🥲 staram się dużo ruszać ale to zależy od dnia czy mam siłę. z seksem u nas jest problem więc pozostaje mi czekać do terminu 😔 tak to może być sie ruszylo

Do góry