moniczka1993
Zaciekawiona BB
Hej mamusie i co z tą tajną grupą u mnie nadal cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie również. Chyba musimy trochę poczekać.Hej mamusie i co z tą tajną grupą u mnie nadal cisza
cześć, gratulacje, ja też mam chłopczyka w brzuchu i termin na 5goWitam lipcowe mamuski. Chętnie dołączę do grona... Termin mam na 4 lipca, dzisiaj byłam na wizycie i widać siusiaka
W domu mam już córeczkę 6 lat i chłopczyka 4 latka, takze panowie beda górą w domu
hej hej,Witam lipcowe mamuski. Chętnie dołączę do grona... Termin mam na 4 lipca, dzisiaj byłam na wizycie i widać siusiaka
W domu mam już córeczkę 6 lat i chłopczyka 4 latka, takze panowie beda górą w domu
daj koniecznie znać jak będziesz po, na którą masz?hej hej,
u mnie jeszcze niewiadomo co w brzuchu, jutro mam prenatalne (bo termin dopiero na 31.07). Wiem tyle, że bliźniaki, stres mam juz wielki, chciałabym być już po badaniach.
hej kliknęłam i wychodzi mój profil? Hm co mam zrobić?Dziewczyny otrzymałam przed chwila wiadomośc ze zostalyscie dodane klikajcie w link
@ola2211
@Iwkasc90
@moniczka1993
@olka_i_fasolka
@wokalizaM